ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами І М'ЯСОМ

Існує безліч рецептів лазаньї. Цей & ndash; один з найбільш традиційних, з & nbsp; двома & nbsp; соусами & nbsp; і трьома типами начинки.

Інгредієнти

  • 16 аркушів пасти лазіння, що не вимагають варіння
  • 400 г змішаного фаршу з яловичини і з вініни
  • 300 г моцарели
  • 30 г пармезану
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 1 л молока
  • 500 мл готового томатного соусу
  • 400 г печериць
  • 2 середніх баклажана
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 цибулини

  • 3-4 гілочки базиліка
  • оливкова олія
  • 3 ст. л. борошна
  • щіпка мускатного горіха
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розігрійте оливкову олію у великій сковороді і обсмажте фарш на сильному вогні, розбиваючи грудки дерев'яною ложкою. Крок 2

ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами і М'ЯСОМ

Баклажани наріжте кружальцями і обсмажте в оливковій олії, по 1 хв. з кожного боку. Лук наріжте кільцями і обсмажте в олії, 2-3 хв. Гриби наріжте і додайте в цибуля. Смажте, поки не випарується вся рідина. Крок 3

ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами І М'ЯСОМ

Листочки базиліка дрібно порубати, змішайте з томатним соусом. Для соусу бешамель розтопіть в сотейнику вершкове масло, всипте борошно і смажте, помішуючи, 3 хв. Влийте молоко, розітріть до однорідності і, заважаючи, варіть на повільному вогні 5 хв. Приправте мускатним горіхом, сіллю і перцем. Крок 4

ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами І М'ЯСОМ

На дно прямокутної форми для запікання викладіть 4-5 ст. л. томатного соусу, накрийте 4 листами лазаньї. Зверху викладіть половину баклажанів і грибів, 8-10 ст. л. томатного соусу і третина натертої моцарели. Закрийте 4 листами лазаньї. На них викладіть фарш і 8-10 ст. л. томатного соусу. Закрийте наступними 4 листами. Крок 5

ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами і М'ЯСОМ

Поверх викладіть залишилися гриби і баклажани, ще третина моцарели і останні 4 листа. Засипте залишилася моцарелою ізалейте соусом бешамель. Закрийте фольгою і поставте в розігріту до 190 ° С духовку на 30 хв. Крок 6

ЛАЗАНЬЯ З ГРИБАМИ, овочами і М'ЯСОМ

Посипте верх пармезаном і поверніть лазанью назад в духовку на 10-15 хв., щоб вийшла рум'яна кірочка.

0/5 (0 Reviews)