Фаршировані грінки

Всі ми любимо грінки. Ті, хто не їсть хліб, теж люблять, їм просто не можна. Але тим, кому можна, ми радимо прошарувати золотисті грінки ветчінка і сиром. Ммм, & nbsp; як же це смачно!

Фаршировані грінки

Інгредієнти

  • 2 шматки батона завтовшки 5 см
  • 2 скибочки сиру
  • 2 скибочки шинки
  • 2 яйця
  • 150 мл молока
  • 4 листочка базиліка
  • топлене або вершкове масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Надріжте обидва шматка хліба горизонтально по центру не до кінця, не дорізала приблизно на 1,5 см. Промажьте хліб всередині маслом, вкладіть по скибочці сиру і шинки, а також листочки базиліка. Крок 2 Збийте яйця з молоком і сіллю до однорідності в глибокій тарілці. Покладіть фарширований хліб в цю суміш і залиште, часто перевертаючи, щоб хліб ввібрав її рівномірно, приблизно на 3 хв. Крок 3 Розігрійте сковороду з маслом на сильному вогні, покладіть грінки, обсмажте з обох боків до рум'яної скоринки, по 1 хв., Зменшіть вогонь, закрийте сковороду кришкою, щоб грінки присмажився всередині, а сир розтанув, 3 хв. Подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)