Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Інгредієнти

  • яйце – 2 шт.
  • помідор середнього розміру – 4 шт.
  • баклажан – 2 шт.
  • кабачки (цукіні) – 2 шт.
  • свіжі хлібні крихти – 0,3 склянки
  • рослинне масло для сбризгіванія
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • ріпчасті цибулини – 2 шт.
  • червоне сухе вино – 1 склянка
  • солодкі перці різного кольору – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • м'ясний фарш – 800 г
  • тертий пармезан – 75 г
  • часник – 3 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Баклажани, кабачки, помідори і перці вимити, обсушити і розрізати уздовж на половинки. З баклажанів і кабачків вийняти м'якоть, залишивши по краях 0,5-0,7 см. З помідорів і перців видалити серцевину. М'якоть баклажанів і кабачків дрібно нарізати. Томатну серцевину розім'яти виделкою. Крок 2

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Лук і часник очистити, подрібнити і обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, 4 хв. Крок 3

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Додати м'ясний фарш . Готувати, помішуючи і розминаючи грудки, 6 хв. Покласти нарізану м'якоть овочів, влити вино, зменшити вогонь до мінімуму і готувати без кришки 1 ч. Крок 4

 Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Перекласти фарш у велику миску, дати трохи охолонути. Додати тертий пармезан. Перемішати. Крок 5

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Вбити в фарш яйця, приправити сіллю і перцем. Ще раз перемішати. Крок 6

Фаршировані кабачки І ПЕРЦІ

Підготовлені овочі помістити на змащений маслом деко, наповнити вийшла начинкою, присипати хлібними крихтами, скропити олією. Поставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 30 хв.

0/5 (0 Reviews)