Інгредієнти
- яйце – 2 шт.
- помідор середнього розміру – 4 шт.
- баклажан – 2 шт.
- кабачки (цукіні) – 2 шт.
- свіжі хлібні крихти – 0,3 склянки
- рослинне масло для сбризгіванія
- масло рослинне – 2 ст. л.
- ріпчасті цибулини – 2 шт.
- червоне сухе вино – 1 склянка
- солодкі перці різного кольору – 4 шт.
- сіль – за смаком
- м'ясний фарш – 800 г
- тертий пармезан – 75 г
- часник – 3 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баклажани, кабачки, помідори і перці вимити, обсушити і розрізати уздовж на половинки. З баклажанів і кабачків вийняти м'якоть, залишивши по краях 0,5-0,7 см. З помідорів і перців видалити серцевину. М'якоть баклажанів і кабачків дрібно нарізати. Томатну серцевину розім'яти виделкою. Крок 2
Лук і часник очистити, подрібнити і обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, 4 хв. Крок 3
Додати м'ясний фарш . Готувати, помішуючи і розминаючи грудки, 6 хв. Покласти нарізану м'якоть овочів, влити вино, зменшити вогонь до мінімуму і готувати без кришки 1 ч. Крок 4
Перекласти фарш у велику миску, дати трохи охолонути. Додати тертий пармезан. Перемішати. Крок 5
Вбити в фарш яйця, приправити сіллю і перцем. Ще раз перемішати. Крок 6
Підготовлені овочі помістити на змащений маслом деко, наповнити вийшла начинкою, присипати хлібними крихтами, скропити олією. Поставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!