Фаршировані КАЛЬМАРИ

Фаршировані КАЛЬМАРИ

Інгредієнти

  • 800-900 г дрібних кальмарів
  • 1 гострий купат зі свинини (180-200 г)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 кг стиглих помідорів

  • 2 великі цибулини
  • 3-4 зубчики молодого часнику
  • 1 маленький пучок петрушки
  • оливкова олія
  • 1 лавровий лист
  • 1 ч. л. паприки
  • щіпка гострого червоного перцю
  • щіпка гострого червоного перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Фаршировані КАЛЬМАРИ

Видаліть нутрощі кальмарів разом з хітиновими пластинами. Зніміть з тушок тонку шкірку, піддягаючи її пальцями, ретельно промийте тушки під холодною водою і обсушити паперовими рушниками. Крок 2

Фаршировані КАЛЬМАРИ

Помідори натріть на тертці так, щоб шкірка залишилася у вас в руках, викинете її. Очистіть і подрібніть цибулю і часник. Дрібно порубати петрушку, особливо жорсткі стебла. Крок 3

Фаршировані КАЛЬМАРИ

Розріжте оболонку Купати і розкришите вміст, оболонку викиньте. Посипте паприкою і гострим перцем, перемішайте. Крок 4

Фаршировані КАЛЬМАРИ

У великій сковороді розігрійте масло (лийте щедро) і обсмажте половину цибулі з часником до прозорості цибулі, 5 хв. Покладіть купати, обсмажте до зміни кольору, 3 хв. Додайте половину помідорів і петрушки, випарьте рідина наполовину, зніміть сковороду з вогню. Трохи остудіть начинку, 10 хв. Крок 5

Акуратно начините кальмарів вмістом сковороди, фаршируємо не дуже щільно. Закріпіть отвори зубочистками. Крок 6

Згасите залишився лук, часник, помідори і петрушку, 7 хв. Покладіть кальмарів, полийте томатної масою, тушкуйте на слабкому вогні 10 хв. Пару раз переверніть. Подавайте гарячими, з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)