Інгредієнти 1 кг м'якоті свинини
3 невеликі цибулини
1 морквина
1,5 склянки густої сметани
2 ст. л. вершкового масла
1 ст. л. мелених сухарів
1 невеликий пучок петрушки
сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Одну цибулину і моркву очистити. Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, в чашу влити 2 л води, помістити м'ясо, очищені овочі і довести до кипіння. Зняти піну, посолити і варити 1 годину. Вийняти м'ясо з бульйону, дати охолонути, потім нарізати невеликими шматочками. Бульйон процідити і використовувати для приготування інших страв. Крок 3
Що залишився лук очистити, подрібнити і в тому ж режимі обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Перекласти в миску, додати сметану і сіль за смаком, перемішати. Крок 4
У чашу мультиварки покласти нарізане м'ясо, залити сметаною з цибулею і посипати сухарями. Готувати в тому ж режимі 15 хв. Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Крок 5
Посипати петрушкою готову страву.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!