СУП із зеленого горошку З рульку

СУП із зеленого горошку З рульку

Інгредієнти

  • 600 г зеленого горошку
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 1 маленька цибулина
  • 1 маленька морквина
  • 125 мл сухого білого вина
  • 5 гілочок м'яти
  • 4 ст. л. сметани
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для бульйону:

  • 1 маленька копчена рулька
  • 1 маленька цибулина
  • 3 стебла селери
  • 1 середня морквина
  • 1 головка часнику
  • 1 лавровий лист
  • 5 горошин чорного перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СУП із зеленого горошку З рульку

Очистіть цибулю, моркву і селеру для бульйону і наріжте великими шматками. У часнику видаліть верхню лушпиння і розріжте головку уздовж навпіл. Покладіть рульку і овочі в каструлю, залийте 8 склянками води і доведіть до кипіння. Зніміть піну і варіть бульйон 3 ч. Додайте за 30 хв. до готовності перець горошком і лавровий лист. Крок 2

СУП із зеленого горошку З рульку

Вийміть рульку з бульйону, зніміть шкіру і жир, відокремте м'ясо від кістки і наріжте кубиками. Бульйон процідіть. Крок 3

СУП із зеленого горошку З рульку

Очистіть цибулю і моркву і наріжте маленькими кубиками. Розігрійте на середньому вогні в каструлі вершкове масло, покладіть цибулю і моркву, накрийте каструлю кришкою і готуйте, періодично помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, 15 хв. Крок 4

СУП із зеленого горошку З рульку

Влийте вино і доведіть до кипіння, варіть 5 хв. Порубати м'яту і додайте в каструлю. Влийте 4 склянки бульйону, доведіть до кипіння і всипте горошок. Варіть до м'якості горошку, 5-7 хв. Крок 5

СУП із зеленого горошку З рульку

Подрібніть суп блендером. При необхідності додайте ще трохи бульйону. Покладіть в суп шинку і розігрійте. У тарілки додайте оливкову олію і сметану.

Якщо у вас мало часу, можна використовувати готовий курячий або овочевий бульйон, а в суп додати шинку. Господині на замітку

Зелений горошок & ndash; дивовижний продукт. Мало де ще так вдало поєднуються життєрадісний колір, тонкий і одночасно яскравий смак і користь для організму. Постарайтеся знайти на колгоспному ринку або у бабусь цільні стручки: лущити їх разом з дітьми & ndash; одне задоволення. Ну або купіть в супермаркеті заморожений горошок & ndash; він звариться швидше.

0/5 (0 Reviews)