Фаршировані макарони

Фаршировані макарони

Фаршировані макарони

Зимова їжа x Інгредієнти

  • макаронні вироби для фарширування – 200 г
  • фарш м'ясний – 150 г
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • томатна паста – 4 ст. л.
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • сир – 70 г
  • помідори – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підготувати інгредієнти. Очистити цибулину. Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити на рослинній олії цибулину, додати фарш, соєвий соус, томатну пасту, поперчити і довести до готовності фаршу. Крок 2 Відварити макарони для фарширування в підсоленій воді. Відкинути на друшляк. Нафарширувати макарони обсмаженою фаршем. Крок 3 Форму для запікання змастити маслом, викласти фаршировані макарони. Зверху викласти нарізані кружальцями помідори і натертий сир. Крок 4 Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.

0/5 (0 Reviews)