Зимова їжа x Інгредієнти
- фарш яловичий – 500 г
- цукіні – 500 г
- ріпчаста цибуля – 2 шт.
- твердий сир тертий – 120 г
- томатний соус – 100 мл
- молоко – 200 мл
- вершки – 50 мл
- яйце – 1 шт.
- чебрець сушений – 1/2 ч. л.
- оливкова олія – 80 мл
- сіль – за смаком
- суміш перців – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком і відкласти. Крок 2
На половині оливкового масла обсмажити, помішуючи, яловичий фарш, влити томатний соус, покласти чебрець, додати сіль і перець за смаком і готувати 5 хвилин на сильному вогні. Зняти з вогню, покласти обсмажену цибулю і половину сиру, перемішати. Крок 3
Цукіні вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки 2-3 мм. Крок 4
приготувати заливку: 1 яйце збити, додати вершки, молоко, добре розмішати. Крок 5
У вогнетривку форму для запікання викласти половину кабачків. Крок 6
Потім викласти шар м'ясного фаршу. Крок 7
Зверху викласти шар кабачків, влити заливку, посипати тертим сиром. Крок 8
Випікати при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!