Грата з цукіні і яловичини

грата з цукіні і яловичини

грата з цукіні і яловичини

грата з цукіні І яловичини

Зимова їжа x Інгредієнти

  • фарш яловичий – 500 г
  • цукіні – 500 г
  • ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • твердий сир тертий – 120 г
  • томатний соус – 100 мл
  • молоко – 200 мл
  • вершки – 50 мл
  • яйце – 1 шт.
  • чебрець сушений – 1/2 ч. л.
  • оливкова олія – ​​80 мл
  • сіль – за смаком
  • суміш перців – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 грата з цукіні і яловичини

Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити на вершковому маслі 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком і відкласти. Крок 2

грата з цукіні і яловичини

На половині оливкового масла обсмажити, помішуючи, яловичий фарш, влити томатний соус, покласти чебрець, додати сіль і перець за смаком і готувати 5 хвилин на сильному вогні. Зняти з вогню, покласти обсмажену цибулю і половину сиру, перемішати. Крок 3

грата з цукіні і яловичини

Цукіні вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки 2-3 мм. Крок 4

грата з цукіні і яловичини

приготувати заливку: 1 яйце збити, додати вершки, молоко, добре розмішати. Крок 5

грата з цукіні і яловичини

У вогнетривку форму для запікання викласти половину кабачків. Крок 6

грата з цукіні і яловичини

Потім викласти шар м'ясного фаршу. Крок 7

грата з цукіні і яловичини

Зверху викласти шар кабачків, влити заливку, посипати тертим сиром. Крок 8

грата з цукіні і яловичини

Випікати при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин.

0/5 (0 Reviews)