Фарширований перець можна готувати цілий рік, & nbsp; особливо в сезон, & nbsp; коли перець доступний за ціною будь-якій сім'ї. & Nbsp; & nbsp; Фарширувати перець можна & nbsp; різними начинками, & nbsp; рисом з морквою, просто овочами або овочами & nbsp; з м'ясом птиці, в цьому рецепті ми використовували традиційну начинку & ndash; м'ясний фарш з рисом. & nbsp;
Інгредієнти
- сіль
- 12 солодких перців різних кольорів
- масло рослинне – для обсмажування
для начинки:
- 350 г м'ясного фаршу
- 3-4 гілочки петрушки і кропу
- 150 г рису
- цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина
для соусу:
- вершки жирністю 10% – 600-800 мл
- по 3-4 гілочки петрушки і кропу
- часник – 3 зубчики
- цибуля зелена – 1 пучок
- 2 ст. л. томатної пасти
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Перці вимити, відрізати верхівки, акуратно видалити серцевину. Верхівки зберегти. Крок 2
Рис ретельно промити, всипати в киплячу підсолену воду і варити до напівготовності, 7 хв. Відкинути рис на друшляк, дати стекти воді. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Лук обсмажити в олії до золотистого кольору, 3 хв. Додати зелень і смажити ще 1 хв. Змішати рис, фарш і цибулю з зеленню. Посолити, поперчити. Крок 3
Нафарширувати перці сумішшю, накрити відкладеними верхівками. Крок 4
Приготувати соус. Цибулю і часник очистити, зелень вимити й обсушити. Дрібно нарізати цибулю, часник і зелень. Обсмажити цибулю і часник в олії, 2хв. Додати томатну пасту. Влити вершки, посолити, поперчити. Крок 5
Готувати на повільному вогні, 7 хв. Всипати зелень. Перемішати і зняти з вогню. Крок 6
Фаршировані перці помістити в широку каструлю, залити соусом і готувати на середньому вогні під кришкою, 35хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!