Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Фарширований перець можна готувати цілий рік, & nbsp; особливо в сезон, & nbsp; коли перець доступний за ціною будь-якій сім'ї. & Nbsp; & nbsp; Фарширувати перець можна & nbsp; різними начинками, & nbsp; рисом з морквою, просто овочами або овочами & nbsp; з м'ясом птиці, в цьому рецепті ми використовували традиційну начинку & ndash; м'ясний фарш з рисом. & nbsp;

 Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Інгредієнти

  • сіль
  • 12 солодких перців різних кольорів
  • масло рослинне – для обсмажування

для начинки:

  • 350 г м'ясного фаршу
  • 3-4 гілочки петрушки і кропу
  • 150 г рису
  • цибуля ріпчаста – 1 велика цибулина

для соусу:

  • вершки жирністю 10% – 600-800 мл
  • по 3-4 гілочки петрушки і кропу
  • часник – 3 зубчики
  • цибуля зелена – 1 пучок
  • 2 ст. л. томатної пасти

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Фаршировані ПЕРЦІ : КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Перці вимити, відрізати верхівки, акуратно видалити серцевину. Верхівки зберегти. Крок 2

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Рис ретельно промити, всипати в киплячу підсолену воду і варити до напівготовності, 7 хв. Відкинути рис на друшляк, дати стекти воді. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Лук обсмажити в олії до золотистого кольору, 3 хв. Додати зелень і смажити ще 1 хв. Змішати рис, фарш і цибулю з зеленню. Посолити, поперчити. Крок 3

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Нафарширувати перці сумішшю, накрити відкладеними верхівками. Крок 4

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Приготувати соус. Цибулю і часник очистити, зелень вимити й обсушити. Дрібно нарізати цибулю, часник і зелень. Обсмажити цибулю і часник в олії, 2хв. Додати томатну пасту. Влити вершки, посолити, поперчити. Крок 5

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Готувати на повільному вогні, 7 хв. Всипати зелень. Перемішати і зняти з вогню. Крок 6

Фаршировані ПЕРЦІ: КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ

Фаршировані перці помістити в широку каструлю, залити соусом і готувати на середньому вогні під кришкою, 35хв.

0/5 (0 Reviews)