СУП З кабачків і фрикадельки

Супчик нескладний у приготуванні і легкий для шлунка. Гірчичне масло надає супу красивий колір і безсумнівну користь.

Овочевий калейдоскоп x Інгредієнти

  • кабачки 1 шт.
  • картопля 2 шт.
  • морква невелика 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • вода 1.5 л
  • курячий фарш 300 г
  • гірчичне масло 2 ст.л.
  • прованські трави 0.3 ч.л.
  • зелень кропу і петрушки 1 пучок
  • сіль за смаком
  • мелений чорний перець за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Воду поставити на вогонь і довести до кипіння. Картоплю почистити, вимити і нарізати невеликими брусочками. Крок 2

У киплячу воду покласти картоплю, дати повторно закипіти, трохи посолити і варити до напівготовності. Крок 3

СУП З кабачків і фрикадельки

Морква, цибуля очистити, вимити, обсушити. Цибулю дрібно нарізати. Морква нарізати короткою тонкою соломкою. Крок 4

СУП З кабачків і фрикадельки

У сковороді розігріти гірчичне масло, покласти цибулю з морквою і обсмажувати на невеликому вогні 8-10 хв. Крок 5

СУП З кабачків і фрикадельки

Курячий фарш посолити, поперчити, всипати прованські трави, перемішати. Крок 6

СУП З кабачків і фрикадельки

З фаршу скачати маленькі фрикадельки діаметром приблизно 1,5 – 2 см. Крок 7

фрикадельки додати в каструлю, дати закипіти і продовжувати варити разом з картоплею. Крок 8

СУП З кабачків і фрикадельки

Кабачок вимити, обсушити. Натерти кабачок на спеціальній тертці тонкою довгою локшиною. Також можна просто нарізати кабачок довгою соломкою. Крок 9

СУП З кабачків і фрикадельки

Додати нарізані кабачки в суп і варити до готовності кабачка, приблизно 8-10 хв. Крок 10

СУП З кабачків і фрикадельки

Відразу ж покласти в суп обсмажені моркву з цибулею, перемішати. Крок 11

СУП З кабачків і фрикадельки

Зелень кропу і петрушки помити, обсушити, дрібно нарізати. Крок 12

СУП З кабачків і фрикадельки

Нарізану зелень покласти в суп. Суп посолити за смаком, ще трохи поперчити. Варити 5 хв. і вимкнути вогонь. Дати супу настоятися 5 – 7 хв. Крок 13

СУП З кабачків і фрикадельки

Смачний і корисний суп готовий! Розлити суп по тарілках. Смачного! Корисна порада

Для приготування супу можна брати фарш з будь-якого м'яса або птиці.

Господині на замітку

В суп можна класти будь-які спеції за бажанням. Гірчичне масло можна замінити будь-яким рослинним маслом.

0/5 (0 Reviews)