Інгредієнти
- рослинне масло
- хлібні крихти – 4-5 ст. л.
- соєвий соус – 4 ст. л.
- великі червоні солодкі перці – 6 шт.
- маленький пучок кінзи </li >
- великий пучок зеленої цибулі
- свинячий фарш – 600 г
- яйця – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Перці акуратно розрізати уздовж навпіл, видалити серцевину, зберігши плодоніжки . Зелену цибулю і кинзу вимити, обсушити на паперових рушниках, дуже дрібно нарізати.
Крок 2
Збити яйця з соєвим соусом, змішати із зеленню і фаршем. Додати хлібні крихти і ретельно перемішати.
Крок 3
Начинити половинки перців фаршем, обмазати перці і фарш рослинним маслом, загорнути в теж змащену маслом з внутрішньої сторони фольгу. Укласти перці на решітку і запікати на не надто жарких вугіллі, час від часу перевертаючи, приблизно 35 хв. Подавати гарячими. Господині на замітку
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!