Фаршировані перці на грилі

Інгредієнти

  • рослинне масло
  • хлібні крихти – 4-5 ст. л.
  • соєвий соус – 4 ст. л.
  • великі червоні солодкі перці – 6 шт.
  • маленький пучок кінзи </li >
  • великий пучок зеленої цибулі
  • свинячий фарш – 600 г
  • яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Фаршировані ПЕРЦІ на грилі

Перці акуратно розрізати уздовж навпіл, видалити серцевину, зберігши плодоніжки . Зелену цибулю і кинзу вимити, обсушити на паперових рушниках, дуже дрібно нарізати.

Крок 2

Фаршировані ПЕРЦІ на грилі

Збити яйця з соєвим соусом, змішати із зеленню і фаршем. Додати хлібні крихти і ретельно перемішати.

Крок 3

Фаршировані ПЕРЦІ на грилі

Начинити половинки перців фаршем, обмазати перці і фарш рослинним маслом, загорнути в теж змащену маслом з внутрішньої сторони фольгу. Укласти перці на решітку і запікати на не надто жарких вугіллі, час від часу перевертаючи, приблизно 35 хв. Подавати гарячими. Господині на замітку

5/5 (1 Review)