Інгредієнти
- 400 г нежирного яловичого фаршу
- по 250 г телячого і свинячого фаршу
- 6 скибочок бекону
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 3 черешки селери
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 яйця
- 50 г крихт білого хліба
- 4 ст. л. кетчупу
- 2 ст. л. нарізаного базиліка
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Лук, часник очистити і подрібнити. Селера вимити і нарізати тонкими скибочками. Розтопити в сковороді олію і обсмажити овочі, 8 хв. Крок 2
Змішати весь фарш з обсмаженими овочами, яйцями, хлібом, кетчупом, зеленню, сіллю і перцем. Крок 3
Сформувати овальний хлібець. Зверху розкласти скибочки бекону. Запікати 1 годину 15 хв. при 180 ° С, час від часу поливаючи м'ясо виділяються соками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!