М'ясний хлібець

М'ясний хлібець

Інгредієнти

  • 400 г нежирного яловичого фаршу
  • по 250 г телячого і свинячого фаршу
  • 6 скибочок бекону
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 черешки селери
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 2 яйця
  • 50 г крихт білого хліба
  • 4 ст. л. кетчупу
  • 2 ст. л. нарізаного базиліка
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> М'ясний хлібець

Лук, часник очистити і подрібнити. Селера вимити і нарізати тонкими скибочками. Розтопити в сковороді олію і обсмажити овочі, 8 хв. Крок 2

М'ясний хлібець

Змішати весь фарш з обсмаженими овочами, яйцями, хлібом, кетчупом, зеленню, сіллю і перцем. Крок 3

М'ясний хлібець

Сформувати овальний хлібець. Зверху розкласти скибочки бекону. Запікати 1 годину 15 хв. при 180 ° С, час від часу поливаючи м'ясо виділяються соками.

0/5 (0 Reviews)