М'ЯСНІ ШАРИКИ З кедровими горішками

Інгредієнти

  • 500 г змішаного яловичого і свинячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 8 помідорів чері
  • 50 г очищених кедрових горішків
  • 1 яйце
  • 2 морквини
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ЯСНІ ШАРИКИ З кедровими горішками

Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Морква очистити, нарізати кружальцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, по 3-4 хв. з кожного боку. Крок 2

М'ЯСНІ ШАРИКИ З кедровими горішками

Лук очистити і дрібно нарізати. Фарш змішати з яйцем, горіхами, цибулею, сіллю і перцем. Сформувати 16 кульок. Крок 3

М'ЯСНІ ШАРИКИ З кедровими горішками

Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити м'ясні кульки з усіх боків, 15 хв. Дати охолонути. Помідори розрізати навпіл. На шпажки наколоти по кружку моркви, м'ясного кульці і половинці помідора.

0/5 (0 Reviews)