Інгредієнти
- 500 г змішаного яловичого і свинячого фаршу
- 1 цибулина
- 8 помідорів чері
- 50 г очищених кедрових горішків
- 1 яйце
- 2 морквини
- 4 ст. л. рослинного масла
- сіль, чорний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Морква очистити, нарізати кружальцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, по 3-4 хв. з кожного боку. Крок 2
Лук очистити і дрібно нарізати. Фарш змішати з яйцем, горіхами, цибулею, сіллю і перцем. Сформувати 16 кульок. Крок 3
Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити м'ясні кульки з усіх боків, 15 хв. Дати охолонути. Помідори розрізати навпіл. На шпажки наколоти по кружку моркви, м'ясного кульці і половинці помідора.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!