Ластівчине гніздо із запеченою картоплею

Ластівчине гніздо із запеченою картоплею

Інгредієнти

  • перець болгарський – 2 шт.
  • помідор – 2 шт .
  • фарш курячий – 500 г
  • сир твердих сортів
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля – 1 кг
  • кріп
  • часник (можна мелений)
  • сіль
  • масло рослинне або оливкове

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Вимити і крупно нарізати, не очищаючи, картопля. Висипати картопля в каструлю, додати нарізаний кріп, часник, сіль і масло. Закрити кришкою і добре струснути. Нарізати перці кільцями (1 см шириною), помідори і цибулю – також кільцями, але тонше, а сир товстими пластинками. На деко викласти кільце перцю, всередину покласти фарш, зверху – кільце лука, сир, гурток помідора. При бажанні змастити майонезом, але не обов'язково. Картопля висипати на деко. Випікати в духовці 25 хвилин при температурі 180-200 градусів до готовності.

0/5 (0 Reviews)