Інгредієнти
- по 1 невеликому солодкого червоного і жовтого перцю
- 6 подовжених не надто гострих перців чилі
- по 600 г свинячого і курячого фаршу
- 600 г тонкої яєчної локшини
- 4 сухих гострих перчика чилі
- 2 зубчики часнику
- невеликий пучок кінзи
- оливкова олія «екстра вірджин»
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гостра томатна сальса
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Солодкі перці очистити і нарізати кубиками. Дрібно посікти кінзу. На сухій сковорідці порціями на сильному вогні обсмажити обидва види фаршу до зміни кольору, змішати. Додати солодкий перець, готувати на середньому вогні 8 хв., Додати кінзу, сіль і перець. Крок 2 Налити в каструлю масло шаром 1 см, розігріти і покласти нарізані зубчики часнику і сухої перець, залишити на маленькому вогні на 5 хв., Іноді помішувати. Видалити часник і сухий перець. Покласти в масло цілі неочищені чилі, обсмажити з усіх боків, 4 хв. Дістати з масла, помістити в пластиковий пакет, туго зав'язати і відкласти на 3 хв. Крок 3 Потім розв'язати пакет і витягнути з нього перець без шкірки. Відрізати у перців підставу, вийняти насіння, начинити масою з м'яса і курки і помістити в розігріту до 200 ° С духовку на 15 хв. Крок 4 Одночасно зварити локшину і змішати з гострою сальсою за смаком. Готовий перець викласти на тарілки, поруч покласти локшину з соусом, подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!