Інгредієнти
- 800 г рубаних помідорів у власному соку
- 1 л м'ясного бульйону
- 1 кг пісного яловичого фаршу
- 250 г свинячих ковбасок
- 2/3 склянки рису
- 1 яйце
- 50 мл молока
- 2 великі цибулини
- жменю оливок без кісточок
- 250 г гострої томатної сальси
- 4 гілочки зеленого базиліка
- 1/2 склянки кукурудзяного борошна
- по 1/2 ч. л. сухого базиліка і орегано
- 1/4 ч. Л. часникового порошку
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Лук очистити і дрібно нарізати. Половину змішати в каструлі з нарізаними оливками, сальсою, помідорами разом з соком, бульйоном, сухими травами і перцем. Довести до кипіння, варити на невеликому вогні 20 хв. Крок 2 Ретельно перемішати яловичий фарш з добутими з оболонки ковбасками, молоком, збитим яйцем, кукурудзяним борошном, рубаними листочками базиліка і цибулею, що залишилася, приправити сіллю, перцем і часниковим порошком. Мокрими руками зліпити маленькі фрикадельки.
Покласти рис і фрикадельки в киплячий суп, закрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити 1 год. Подавати гарячим. Господині на замітку Традиційна мексиканська сальса
Для томатної сальси – незмінної супутниці більшості мексиканських трапез – обсмажте в невеликій кількості масла в сковороді 1 середню дрібно нарізану цибулину до м'якості, додайте пару подрібнених зубчиків часнику і 2 дрібно нарізаних середніх гострих червоних чилі. Потім покладіть в сковороду 6 середніх дрібно нарізаних помідорів, злегка випарити сік.
Посоліть, приправте розтертими в пальцях 2 бутонами гвоздики (тільки верхні «кульки»). Влийте суміш у блендер і подрібніть до однорідності. Дайте сальси настоятися в холодному місці 1-2 години і подавайте до готових страв або готуйте на її основі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!