КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Інгредієнти

  • Фарш зі свинини і яловичини – 600 г
  • Ріпчасту цибулю – 2 шт.
  • Філе анчоуса – 3 шт.
  • Каперси – 50 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Білий хліб – 2 скибочки
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Вершкове масло – 50 г
  • М'ясний або овочевий бульйон – 200 мл
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Вершки – 120 мл
  • Цедра лимона – 1 лимон
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Мелена паприка – 10 г
  • Мелена мускатний горіх – 1 щіпка
  • Запашний перець – 3 горошини
  • Сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Білий хліб замочити в молоці і розім'яти. Цибулю нарізати невеликими кубиками. У чашу мультиварки покласти вершкове масло, встановити режим «Жарка». Розтопити масло, додати цибулю і готувати, помішуючи, до прозорості – приблизно 10-12 хвилин. Крок 3

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Анчоуси розім'яти виделкою. З'єднати в мисці фарш, анчоуси, розмочений хліб, цибуля, дрібно нарізану петрушку. Підсолити, додати паприку і мускатний горіх і перемішати. Вологими руками сформувати фрикадельки розміром з м'яч для пінг-понгу і покласти їх на тарілку. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 20 хвилин. Крок 4

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Вологими руками сформувати фрикадельки розміром з м'яч для пінг-понгу і покласти їх на тарілку. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 20 хвилин. Крок 5

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

У чашу мультиварки налити бульйон, додати лавровий лист, цедру лимона, запашний перець і каперси. Влити вершки, довести бульйон до кипіння. Акуратно покласти в киплячий бульйон фрикадельки, накрити кришкою, встановити режим «Підігрів» на 30 хвилин. Крок 6

КЄНІГСБЄРГСКІЄ Клопс В мультиварці

Кенигсбергских клопси готові. До Клопс подати відварений на пару картоплю.

0/5 (0 Reviews)