Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти
- 500 г м'ясного фаршу
- 1 ріпчаста цибулина
- 3 середніх зубчики часнику
- 1 пучок зелені
- 1 куряче яйце (дрібне)
- 2 ч.л. солодкої паприки
- щіпка кайенского перцю
- 1 ст.л. томатної пасти
- 150 г томатної пасати або пасерувати помідорів
- 4 болгарських перцю середніх розмірів
- 150 мл води
- сіль, перець і спеції за смаком
- 30 мл рослинного масла для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Подрібніть листочки свіжої зелені на ваш смак. Крок 2
У мисці змішайте всі інгредієнти для фрикадельок: м'ясний фарш, дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень, пропущений через прес зубчик часнику, паприку, сіль, невелике куряче яйце. Перемішайте, накрийте плівкою і дайте постояти хвилин 10-15 для змішування всіх ароматів. Крок 3
Готуємо соус: в сковороді розігрійте олію. Додайте цибулю і обсмажте на середньому вогні приблизно 3-5 хвилин. Додайте солодкий перець, нарізаний квадратами, спеції, воду, пасеровані томати, томатну пасту. Доведіть до кипіння і млоїте приблизно 5-7 хвилин. Додайте перець Кайєн і часник, готуйте приблизно 1 хвилину. Крок 4
Наліпити фрикадельки. Вони повинні бути діаметром 2,5-3 см. Крок 5
Додайте в соус фрикадельки (на цій стадії можна долити ще води, якщо вийшло густо) і готуйте приблизно 10-15 хвилин до готовності фрикадельок. Спробуйте на смак і відрегулюйте склад, якщо паста кислувато, то можна додати 1 ч. Л. цукру або меду. Крок 6
Практично в кожному іспанському барі чи ресторані, де подають дрібні закуски тапас, в меню є фрикадельки. Подавати їх слід в мисочці разом з соусом. Брати можна зубочистками або виделкою, підчіплюючи фрикадельки і шматочок солодкого перцю. Соус виключно смачний з хорошим хлібом. Крок 7
Ці фрикадельки можна подати не тільки як тапас, але і як основне блюдо: з рисом або пастою. Спробуйте! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!