Похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Інгредієнти

  • 1 остов від запеченої індички з остатккамі м'яса (крила, шия і т д)
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 2 черешки селери
  • 4 зубчики часнику
  • 4 см свіжого кореня імбиру
  • 3-4 зірочки бадьяна
  • по 1 ч. л. чорного і запашного перцю горошком
  • 1 ч. л. куркуми
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелень і варена вермішель для подачі, за бажанням

Для фрикадельок

  • 500 г фаршу з індички
  • 1 середня картоплина
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 пучок петрушки
  • 1 маленька цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Для фрикадельок дуже дрібно наріжте цибулю, часник і всю зелень. Розтопіть в сковороді олію, обсмажити цибулю, 5 хв. Додайте часник і зелень, потомите, помішуючи, 2-3 хв. Остудіть і змішайте з фаршем. Крок 2

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Додайте у фарш натерту на дрібній тертці картоплину і яйце. Посоліть, поперчіть, вимісити однорідний фарш. Змочуючи руки в рослинному маслі, скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх, викладіть на змащену маслом тарілку і покладіть в холодильник на 30 хв. Крок 3

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Потім разорогрейте духовку до 200 ° С і запечіть фрикадельки, 20 хв. До цього моменту фрикадельки можна приготувати заздалегідь, за 24 год до подачі і зберігати в холодильнику – або приготувати сильно заздалегідь і заморозити. Крок 4

Для бульйону порубати остов запеченої птиці середніми шматочками. Додайте кінчики крил і шию. Залийте в каструлі холодною питною водою (приблизно 2,5 л) і поставте на вогонь. Коли закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь. Крок 5

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Розріжте цибулю і моркву навпіл і подпекіте на сухій сковороді або прямо на конфорці до чорних підпалин. Додайте в каструлю разом з нарізаними шматочками селерою, імбиром і часником. Крок 6

похмільний суп з фрикадельками з ІНДИКИ

Всипте куркуму і перець горошком, посоліть. Варіть 1 ч. Крок 7

похмільний СУП з фрикадельками з ІНДИКИ

Процідіть бульйон через сито, поверніть в каструлю, доведіть до кипіння. Покладіть фрикадельки і прогрійте, 3-4 хв. Якщо фрикадельки заморожені, варіть 10 хв. Подайте суп дуже гарячим, посипавши зеленню і за бажанням додавши вермішель.

0/5 (0 Reviews)