Інгредієнти
- яйця 3 шт.
- вода 1,2 стакан (а)
- куркума 1 ч.л.
- борошно 2 стакан (а)
- сіль за смаком
- філе будь-якої північній риби (муксун, чир, сиг) 300 г
- гриби лісові (підберезники) 300 г
- ріпчасту цибулю 2 шт.
- рослинне масло 2 ст.л.
- спеції за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Змішуємо яйця, сіль, воду і куркуму. Додаємо 2 склянки борошна, замішуємо туге тісто і кладемо його в холодильник. Крок 2 Філе будь північній риби відварюємо в підсоленій воді. Остужаем, відокремлюємо рибу від кісток і подрібнюємо. Гриби і цибулю нарізаємо, солимо і обсмажуємо на рослинному маслі. Змішуємо фарш для пельменів: рибу, гриби, цибулю і спеції Крок 3 Ліпимо пельмені, відварюємо і подаємо з червоною ікрою. До речі
Рецепт від Центру Сибірської Кухні Володимира і Анжеліки Бурковський (Новосибірськ)
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!