ПЕЛЬМЕНИ З ПІВНІЧНОЇ РИБОЮ

ПЕЛЬМЕНИ З ПІВНІЧНОЇ РИБОЮ

ПЕЛЬМЕНИ З ПІВНІЧНОЇ РИБОЮ

Інгредієнти

  • яйця 3 шт.
  • вода 1,2 стакан (а)
  • куркума 1 ч.л.
  • борошно 2 стакан (а)
  • сіль за смаком
  • філе будь-якої північній риби (муксун, чир, сиг) 300 г
  • гриби лісові (підберезники) 300 г
  • ріпчасту цибулю 2 шт.
  • рослинне масло 2 ст.л.
  • спеції за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Змішуємо яйця, сіль, воду і куркуму. Додаємо 2 склянки борошна, замішуємо туге тісто і кладемо його в холодильник. Крок 2 Філе будь північній риби відварюємо в підсоленій воді. Остужаем, відокремлюємо рибу від кісток і подрібнюємо. Гриби і цибулю нарізаємо, солимо і обсмажуємо на рослинному маслі. Змішуємо фарш для пельменів: рибу, гриби, цибулю і спеції Крок 3 Ліпимо пельмені, відварюємо і подаємо з червоною ікрою. До речі

Рецепт від Центру Сибірської Кухні Володимира і Анжеліки Бурковський (Новосибірськ)

0/5 (0 Reviews)