Інгредієнти
-
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- пучок зеленої цибулі
- рослинне масло – 4 ст. л.
- соєвий соус – 6 ст. л.
- свинячий фарш – 500 г
- часник – 2 зубчики
- сік і цедра 2 лаймів
- свіжий корінь імбиру – 2 см
- мед – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для соусу перець, імбир, часник і цибулю подрібнити. Змішати половину імбиру і гострого перцю, 3 ст. л. соєвого соусу, сік лайма, 1 ст. л. масла і 1 ст. л. кип’яченої води.
Крок 2
Що залишився гострий перчик і імбир подрібнити в блендері разом з цибулею, часником, цедрою лайма і 3 ст. л. соєвого соусу. Продовжуючи збивати, додати м’ясний фарш.
Крок 3
Скачати з м’ясної маси 24 кульки і обсмажити їх в розігрітій олії, по 3 хв. з кожного боку. Фрикадельки викласти на блюдо і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!