ПІЦА З м'ясні кульки

Інгредієнти

  • сухі дріжджі – 7 г
  • оливкова олія – ​​1 ст. л.
  • борошно – 350 г
  • сіль, цукор – по 1 ст. л.

Для начинки:

  • яловичий фарш – 250 г
  • тертий напівтвердий сир Фоль Епі – 60 г
  • томатний соус – 0,5 склянки
  • смужки бекону – 4 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • солодкий червоний перець – 0,5 шт.
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • гострий червоний перчик – 1 шт.
  • нарізана петрушка – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Всипати дріжджі і цукор в миску, залити половиною склянки теплої води. Перемішати і відставити в теплому місці на 15 хв., Поки суміш не запіниться. У великій мисці змішати борошно з сіллю, зробити в центрі колодязь. Влити оливкове масло, дріжджову суміш і 150 мл теплої води. Дерев'яною ложкою замісити тісто. Викласти на стіл, присипаний борошном, і місити ще 4-5 хв. Повернути тісто в миску, накрити і залишити на 30 хв., Поки його об'єм не збільшиться вдвічі. Крок 2

ПІЦА З м'ясні кульки

У цей час приготувати начинку. Гострий перець очистити від насіння і дрібно нарізати. Змішати з фаршем, петрушкою і яйцем, приправити сіллю і перцем. Сформувати 12 маленьких кульок. Крок 3

ПІЦА З м'ясні кульки

Розігріти в сковороді 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити м'ясні кульки з усіх боків до коричневого кольору. Дати охолонути і обсушити на паперовому рушнику. Крок 4

ПІЦА З м'ясні кульки

Солодкий перець звільнити від серцевини і нарізати невеликими шматочками. Бекон тонко нарізати. Крок 5

ПІЦА З м'ясні кульки

Розкачати тісто в коло, викласти у змащену маслом круглу форму так, щоб вийшов невеликий бортик. Полити основу для піци томатним соусом і розрівняти ложкою. Крок 6

Розігріти духовку до 200 ° С. Рівномірно розкласти м'ясні кульки на піцу, додати шматочки солодкого перцю і бекону. Посипати зверху сиром і побризкати олією. Якщо потрібно, приправити сіллю і перцем. Запікати 18-20 хв.

0/5 (0 Reviews)