Інгредієнти
- сухі дріжджі – 7 г
- оливкова олія – 1 ст. л.
- борошно – 350 г
- сіль, цукор – по 1 ст. л.
Для начинки:
- яловичий фарш – 250 г
- тертий напівтвердий сир Фоль Епі – 60 г
- томатний соус – 0,5 склянки
- смужки бекону – 4 шт.
- яйце – 1 шт.
- солодкий червоний перець – 0,5 шт.
- рослинне масло – 3 ст. л.
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- нарізана петрушка – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Всипати дріжджі і цукор в миску, залити половиною склянки теплої води. Перемішати і відставити в теплому місці на 15 хв., Поки суміш не запіниться. У великій мисці змішати борошно з сіллю, зробити в центрі колодязь. Влити оливкове масло, дріжджову суміш і 150 мл теплої води. Дерев'яною ложкою замісити тісто. Викласти на стіл, присипаний борошном, і місити ще 4-5 хв. Повернути тісто в миску, накрити і залишити на 30 хв., Поки його об'єм не збільшиться вдвічі. Крок 2
У цей час приготувати начинку. Гострий перець очистити від насіння і дрібно нарізати. Змішати з фаршем, петрушкою і яйцем, приправити сіллю і перцем. Сформувати 12 маленьких кульок. Крок 3
Розігріти в сковороді 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити м'ясні кульки з усіх боків до коричневого кольору. Дати охолонути і обсушити на паперовому рушнику. Крок 4
Солодкий перець звільнити від серцевини і нарізати невеликими шматочками. Бекон тонко нарізати. Крок 5
Розкачати тісто в коло, викласти у змащену маслом круглу форму так, щоб вийшов невеликий бортик. Полити основу для піци томатним соусом і розрівняти ложкою. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Рівномірно розкласти м'ясні кульки на піцу, додати шматочки солодкого перцю і бекону. Посипати зверху сиром і побризкати олією. Якщо потрібно, приправити сіллю і перцем. Запікати 18-20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!