КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

Інгредієнти < ul>

  • яйця – 2 шт.
  • часник – 2-3 зубчики
  • велика цибулина – 1 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • молоко – 0,5 л
  • фарш з яловичини – 250 г
  • білий хліб без кірки – 500 г
  • зелень кропу – 1 ст. л.
  • зелень чебрецю – 1 ст. л.
  • рослинне масло для обсмажування
  • сіль, перець
  • фарш зі свинини – 250 г
  • копчений шпик – 50 г
  • зелень петрушки – 1 ст. л.
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Цибулю і часник очистити і нашаткувати. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковороді до шкварок, приблизно 10 хв. Додати цибулю, часник, зелень, вершкове масло при необхідності. Готувати 2 хв, до прозорості лука. Крок 2

    КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

    половину хліба замочити в молоці, злегка його віджати і додати до м'ясного фаршу разом з обсмаженими овочами. Перемішати. Крок 3

    КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

    Додати в фарш яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати. Крок 4

    КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

    сформувати котлети. Розмір і форма котлет можуть бути будь-якими. Для того щоб котлети вийшли пишними, фарш треба як слід «відбити». Кожну котлетку взяти в руки і місити кілька хвилин, сильно б'ючи по фаршу долонями. Крок 5

    КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

    Що залишився хліб розмолоти в блендері або натерти на дрібній тертці. Обваляти котлети в вийшла паніровці. Викладати на тацю. Крок 6

    КОТЛЕТИ. БАЗОВИЙ РЕЦЕПТ

    У сковороді розігріти олію. Ще раз обваляти котлети в паніровці і обсмажувати по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь до мінімуму. Накрити сковороду кришкою і готувати 10 хв.

    0/5 (0 Reviews)