Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити і нашаткувати. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажити на сковороді до шкварок, приблизно 10 хв. Додати цибулю, часник, зелень, вершкове масло при необхідності. Готувати 2 хв, до прозорості лука. Крок 2
половину хліба замочити в молоці, злегка його віджати і додати до м'ясного фаршу разом з обсмаженими овочами. Перемішати. Крок 3
Додати в фарш яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати. Крок 4
сформувати котлети. Розмір і форма котлет можуть бути будь-якими. Для того щоб котлети вийшли пишними, фарш треба як слід «відбити». Кожну котлетку взяти в руки і місити кілька хвилин, сильно б'ючи по фаршу долонями. Крок 5
Що залишився хліб розмолоти в блендері або натерти на дрібній тертці. Обваляти котлети в вийшла паніровці. Викладати на тацю. Крок 6
У сковороді розігріти олію. Ще раз обваляти котлети в паніровці і обсмажувати по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь до мінімуму. Накрити сковороду кришкою і готувати 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!