Якщо ви ніколи не пробували голубці з савойської капусти з індичкою, неодмінно приготуйте їх, використовуючи наш перевірений рецепт! Чому ми пропонуємо саме такий варіант? Хоча б тому, що листя савойської капусти & mdash; ніжніше, ніж у білокачанної, тому голубці виходять просто незрівнянними. Крім того, на відміну від традиційних, ці готуються на пару, а значить, блюдо можна сміливо назвати дієтичним. Але точно не нудним! У начинку голубців з савойської капусти з індичкою додаються традиційні азіатські приправи (імбир, рисовий оцет, рибний соус), тому на виході ми маємо дуже виразний, насичений, трохи екзотичний смак.
Інгредієнти
- зелена цибуля – 5 стебел
- кінза – 4 гілочки
- м'якоть стегна індички або філе індички – 500 г
- часник – 3 зубчики
- корінь імбиру – шматочок довжиною 3 см
- рибний соус 2 ч. л.
- рисовий оцет – 1 ст. л.
- кунжутне масло – 1 ч. л.
- савойська капуста – 1 качан
- соєвий соус і солодкий перець чилі – за смаком
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготуйте фарш з індички для голубців. Зелену цибулю і кинзу вимийте і дрібно наріжте. Часник і імбир очистіть. Часник пропустіть через прес, імбир натріть на середній терці. Крок 2 М'якоть індички пропустіть через м'ясорубку з частою гратами. Додайте зелену цибулю, кінзу, часник і імбир. Приправте рибним соусом, рисовим оцтом і кунжутним маслом. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і залиште на 15 хвилин. Крок 3 Кочан савойської капусти опустіть у велику каструлю з киплячою підсоленою водою і варіть 5 хвилин. Потім викладіть на друшляк, обдати холодною водою і залиште на кілька хвилин. Крок 4 Савойскую капусту розберіть на окремі листки. Видаліть грубі прожилки. На кожен лист покладіть приблизно 1 ст. л. фаршу з індички і загорніть конвертиком. Крок 5 Утворені голубці з савойської капусти готуйте на пару протягом 15-20 хвилин. Потім відразу ж розкладіть їх по порційних тарілках і подайте на стіл гарячими. Корисна порада
Якщо ви хочете ще більше знизити калорійність голубців з савойської капусти, використовуйте тільки філе індички: воно містить менше жиру, в порівнянні з м'якоттю стегна.
До речі Голубці з савойської капусти з індичкою зазвичай подають з соєвим соусом або солодким соусом чилі. Віддаєте перевагу більш ніжні варіанти? Візьміть звичайну сметану або натуральний йогурт!
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!