РУЛЕТИ З БАКЛАЖАНОВ З м'ясом

Інгредієнти

  • середні баклажани – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • пучок петрушки
  • маслини без кісточок – 7 шт.
  • тертий пармезан для подачі – 2 ст. л.
  • сіль, мелений чорний перець
  • м'ясний фарш – 100 г
  • тертий пармезан – 4 ст. л.
  • біле сухе вино – 3/4 склянки
  • томатна паста – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Баклажани помити і нарізати уздовж скибочками завтовшки 0,5 см. Викласти в друшляк, рясно посолити. Залишити на 15 хвилин.
Потім відварити в киплячій воді 2-3 хвилини (або обсмажити з двох сторін в рослинному маслі), відкинути на друшляк.

Листя петрушки, маслини і часник подрібнити і з'єднати з м'ясним фаршем, посолити , приправити перцем, додати тертий сир і перемішати.

Розігріти духовку до 180-200 & deg; С.
Викласти начинку на скибочки баклажанів, звернувши кожен в рулет. Викласти рулети швом вниз у форму для запікання. Томатну пасту розбавити невеликою кількістю води, додати бальзамик і вино, перемішати і залити цією сумішшю рулети. Запікати в розігрітій духовці 30-40 хвилин. Подавати, посипавши рубаною петрушкою і тертим сиром. Текст: Ольга Родіонова

0/5 (0 Reviews)