ФРИКАДЕЛЬКИ З ІНДИКИ в кокосовій-гарбузовий соусі

Блюдо в тайському стилі. Гарбуз в цьому соусі звучить делікатно, домінують інші добавки & ndash; каррі, кокос, чилі. У тарілці ви відчуєте смак солоний, гострий, солодкий і кислий одночасно.

 ФРИКАДЕЛЬКИ З ІНДИКИ в кокосовій-гарбузовий соусі

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш індички 300 г
  • мед 0,5 ч.л.
  • паста з лемонграсу (я опустила) 0,5 ч. л.
  • соус соєвий 2 ст.л.
  • цибуля (маленький) 1 шт.
  • часник 1 шт.
  • чилі маленький 0,5 шт.
  • жовтої паста каррі 1 ст.л.
  • молоко кокосове 200 мл
  • гарбузове пюре 0,5 стакан (а)
  • цукор щіпка (і)
  • сік лайма 2 ч.л.
  • цибуля зелена рубаний для подачі
  • рис жасмин для гарніровані

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо фрикадельки: до м'яса додаємо рідкий мед, пасту з лимонної трави і соєвий соус. Все ретельно вимішуємо, формуємо 12 фрикадельок. Можна додати жовток і трохи панірувальних сухарів (або вівсяної муки). Розігріваємо олію, обсмажуємо фрикадельки і відкладаємо. Крок 2 Цибуля, часник і перець чилі без насіння подрібнюємо і обсмажуємо 2 хвилини, додаємо пасту каррі, кокосове молоко, пюре з гарбуза, перемішуємо. Викладаємо в соус фрикадельки і готуємо на повільному вогні близько 15 хвилин. У разі необхідності ми додаємо на сковороду трохи води (в разі дуже густого пюре з гарбуза). Крок 3 Через 15 хвилин відкриваємо каструлю, додаємо якщо потрібно соєвий соус за смаком, сік лайма, цукор. Якщо соус занадто рідкий, упарюємо його, підігріваючи протягом декількох хвилин без кришки. Подаємо з жасминовим рисом.

0/5 (0 Reviews)