Блюдо в тайському стилі. Гарбуз в цьому соусі звучить делікатно, домінують інші добавки & ndash; каррі, кокос, чилі. У тарілці ви відчуєте смак солоний, гострий, солодкий і кислий одночасно.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш індички 300 г
- мед 0,5 ч.л.
- паста з лемонграсу (я опустила) 0,5 ч. л.
- соус соєвий 2 ст.л.
- цибуля (маленький) 1 шт.
- часник 1 шт.
- чилі маленький 0,5 шт.
- жовтої паста каррі 1 ст.л.
- молоко кокосове 200 мл
- гарбузове пюре 0,5 стакан (а)
- цукор щіпка (і)
- сік лайма 2 ч.л.
- цибуля зелена рубаний для подачі
- рис жасмин для гарніровані
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!