ФРИКАДЕЛЬКИ З КРЕВЕТОК СО СВИНИНОЮ

До & nbsp; фрикадельок з креветок і свинини (до речі, відмінне поєднання!) Відмінно підходить варена кукурудза. Не забудьте змастити її невеликим шматочком вершкового масла і посолити або збризнути соєвим соусом.

Інгредієнти

  • 500 г свинячої шийки з жирком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">600 г сирих великих креветок

  • 1 жовток
  • 1 середня цибулина шалот
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 зубчики часнику

  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • половина червоного чилі
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 100 мл соусу «Теріякі»
  • гострий соус «Солодкий чилі» для подачі
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м'ясо шматками і пропустіть через м'ясорубку. Креветки очистіть і порубаєте важким ножем в фарш. Крок 2 Очистіть часник і імбир, натріть на дрібній тертці. Очистіть шалот і наріжте дуже дрібно. Розріжте чилі уздовж навпіл, видаліть насіння і перегородки. М'якоть наріжте якомога дрібніше. Крок 3 Змішайте свинячий фарш з креветками, часником, сіллю, імбиром, шалот і чилі, добре перемішайте. Збийте соєвий соус з жовтком, додайте у фарш і знову добре перемішайте. Крок 4 Розведіть крохмаль в 3 ст. л. холодної води і відразу влийте в фарш, вимісити, накрийте. Поставте в холодильник на 30 хв. Крок 5 Розігрійте духовку до 200 ° С. Застеліть деко папером для випічки. Змочуючи руки гарячою водою, скочується фрикадельки розміром з волоський горіх і викладайте на деко на деякій відстані один від одного. Змастіть фрикадельки соусом теріякі. Крок 6 Запікайте фрикадельки 5 хв., Переверніть, знову змастіть терияки, запікайте ще 5 хв. Переверніть і змастіть соусом, запікайте 5 хв. Подавайте фрикадельки з соусом чилі.

0/5 (0 Reviews)