Інгредієнти
- 500 г філе кролика
- 200 мл курячого бульйону
- 1 цибулина шалот
- 4 жовтки
- 40 г борошна
- вершкове масло
- сіль
для пюре
- 500 г картоплі
- 120 мл жирних вершків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Дрібно порубати філе кролика ножем або проверніть через м'ясорубку з крупними гратами. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот. Крок 2 Змішайте фарш з шалот, жовтками й борошном, приправити сіллю і ретельно вимісити. Закрийте і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 3 Для пюре очистіть картопля, зваріть в киплячій воді до м'якості, протріть через сито або потовчіть толкушкой, додавши гарячі вершки. Крок 4 Сформуйте мокрими руками невеликі фрикадельки. Обсмажте фрикадельки на вершковому маслі до легкої скоринки, потім опустіть в киплячий бульйон, приправлений 20 г вершкового масла, варіть до готовності, 7-10 хв. Подавайте, полив бульйоном, з картопляним пюре. Господині на замітку
Завдяки смаку кролячого м'яса фрикадельки виходять дуже ніжними. І тому їх текстура може бути злегка грубуватою & ndash; найкраще рубати м'ясо ножем, а не використовувати м'ясорубку або тим більше блендер.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!