Пастіччо З КАРТОПЛІ І м'ясного фаршу з овочами

Pastiiccio di carne e patate & mdash; домашнє італійське блюдо, ситне і дуже смачне. У парі з салатом-мікс замінює цілий обід. Можливі різні варіанти, у мене ось такий. При подачі пастіччо НЕ & laquo; зобов'язане & raquo; зберігати гарну форму шматочка, скоріше це схоже на апетитні & laquo; руїни & raquo ;. Адже одне із значень слова pasticcio-безлад & hellip; Замість картоплі часто використовують відварні макарони, які слід перемішати з соусом бешамель.

пастіччо З КАРТОПЛІ І м'ясного фаршу з овочами

Інгредієнти

  • 300-500 г фаршу з яловичини і свинини
  • 2 палички селери
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • трохи листочків чебрецю
  • 1 банка помідорів без шкіри
  • 0,5 склянки червоного сухого вина, у мене К'янті
  • 500 г картоплі
  • 1 склянка вершків
  • оливкова олія
  • вершкове масло
  • 2 ложки сиру Парміджано Реджано
  • шматочок Горгонзолла
  • мускатний горіх
  • панірувальні сухарі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Овочі дрібно порізати і приготувати софріто, підсмажити на малому вогні, не допустити колерования. Додати м'ясо, чебрець, томати, вино і продовжувати мучити. Посолити, додати перець. Фарш не повинен бути сухим. Крок 2 Приготувати смачне картопляне пюре з додаванням вершків, сирів і мускатного горіха. Крок 3 Викласти в жароміцний посуд фарш, зверху розподілити пюре. Виделкою створити рельєф, обмазати вершками, посипати сиром і сухарями, бризнути оливковою олією і поставити в духовку розігріту до 200 ° С. Крок 4 Випікати до красивої скоринки.

0/5 (0 Reviews)