Pastiiccio di carne e patate & mdash; домашнє італійське блюдо, ситне і дуже смачне. У парі з салатом-мікс замінює цілий обід. Можливі різні варіанти, у мене ось такий. При подачі пастіччо НЕ & laquo; зобов'язане & raquo; зберігати гарну форму шматочка, скоріше це схоже на апетитні & laquo; руїни & raquo ;. Адже одне із значень слова pasticcio-безлад & hellip; Замість картоплі часто використовують відварні макарони, які слід перемішати з соусом бешамель.
Інгредієнти
- 300-500 г фаршу з яловичини і свинини
- 2 палички селери
- 1 цибулина
- 1 морква
- трохи листочків чебрецю
- 1 банка помідорів без шкіри
- 0,5 склянки червоного сухого вина, у мене К'янті
- 500 г картоплі
- 1 склянка вершків
- оливкова олія
- вершкове масло
- 2 ложки сиру Парміджано Реджано
- шматочок Горгонзолла
- мускатний горіх
- панірувальні сухарі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Овочі дрібно порізати і приготувати софріто, підсмажити на малому вогні, не допустити колерования. Додати м'ясо, чебрець, томати, вино і продовжувати мучити. Посолити, додати перець. Фарш не повинен бути сухим. Крок 2 Приготувати смачне картопляне пюре з додаванням вершків, сирів і мускатного горіха. Крок 3 Викласти в жароміцний посуд фарш, зверху розподілити пюре. Виделкою створити рельєф, обмазати вершками, посипати сиром і сухарями, бризнути оливковою олією і поставити в духовку розігріту до 200 ° С. Крок 4 Випікати до красивої скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!