Інгредієнти
- 500-600 г телячого фаршу
- 1 цибулина або на тертці – або через м'ясорубку
- 200-300 мл вершків 10%
- Сіль, перець
- 1 ст.л. з гіркою вівсяних пластівців (за бажанням)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Все добре вимішати, вершки додавати поступово, в процесі відбивання фаршу. В кінці всі вершки (все !!!) повинні «вбити» в м'ясо, виходить ніжний повітряний фарш. Крок 2 Котлети формувати мокрими руками, обваляти в борошні (або коханої паніровці) і обсмажити. Крок 3 Можна запікати в духовці – але, звичайно смачніше обсмажувати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!