СЛОППІ ДЖО

Ця страва з'явилася в & nbsp; Америці в & nbsp; 30-х роках минулого століття. Пам'ятайте, який це був час? Швидко набираючи популярність як альтернатива звичайному гамбургеру, воно перекочувало з громадського харчування на кухні звичайних домогосподарок. Зараз & laquo; Неохайний Джо & raquo; вважається обов'язковим сендвічем при перегляді футбольних матчів всією сім'єю.

СЛОППІ ДЖО

 СЛОППІ ДЖО

Інгредієнти

  • 600 г фаршу з яловичини
  • 1 середня цибулина
  • 1 великий солодкий зелений перець
  • 5 зубчиків часнику
  • 1 стакан консервованих подрібнених помідорів
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1-2 ст. л. вустерського соусу
  • соус табаско, за бажанням
  • 1/2 ч. л. меленого гострого червоного перцю
  • 1 ч. л. сухої гірчиці
  • 1/2 ч. л. пластівців чилі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Солодкий зелений перець очистіть від насіння і перегородок і наріжте соломкою. Крок 2 Розтопіть вершкове масло у великій сковороді або жаровні на середньому вогні. Додайте фарш і смажте 7 хв., До коричневого кольору. Додайте цибулю, солодкий перець і часник і готуйте ще 5-7 хв., Поки овочі не стануть м'якими. Крок 3 Покладіть в сковороду помідори, коричневий цукор, перець чилі, суху гірчицю і влийте 1 стакан води. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні 15 хв. Крок 4 Додайте в сковороду томатну пасту, вустерский соус, посоліть і поперчіть. Якщо використовуєте соус табаско, додайте за смаком. Гасіть ще 5 хв. До речі

Подають & laquo; Слоппі Джо & raquo; наступним чином: булочки для гамбургера підігрівають в духовці або злегка підсмажують на сковороді. Потім з нижньої частини булочки видаляють трохи м'якушки, щоб вийшло поглиблення. У нього викладають тушкований фарш, посипають тертим сиром і накривають другою частиною булочки. Подають такий гамбургер з капустяним салатом або маринованими огірочками.

0/5 (0 Reviews)