ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Інгредієнти

  • 800 г філе тріски
  • 1 маленький пучок петрушки
  • цедра 1 лимона
  • сіль, чорний перець
  • 80 г вершкового масла
  • оливкова олія

Для соусу:

  • 2-3 маринованих огурчіка- корнішона
  • маленький пучок кропу
  • 300 мл густого натурального йогурту
  • 35 мл оливкової олії
  • чорний мелений перець, сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Для соусу огірочки дуже дрібно наріжте. Кріп подрібніть. Змішайте огірочки, кріп, йогурт і оливкова олія в мисочці, посоліть, поперчіть, перемішайте. Накрийте, поставте в холодильник. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Для фрикадельок проверніть філе тріски через м'ясорубку. У петрушки видаліть стебла, листочки якомога дрібніше порубати. Посипте цедрою і знову порубати. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Додайте подрібнену цедру і петрушку в рибний фарш, пріравьте сіллю і перцем, ретельно перемішайте. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Вершкове масло наріжте кубиками зі стороною 3 мм. Змішайте фарш з вершковим маслом, ретельно вимісити руками. Крок 5

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Мокрими руками формуйте з фаршу кульки діаметром 3-4 см, викладайте на застелену пергаментом плівку. Накрийте фрикадельки плівкою і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 6

ФРИКАДЕЛЬКИ З ТРІСКИ З йогуртовий соусом

Мокрими руками формуйте з фаршу кульки діаметром 3-4 см, викладайте на застелену пергаментом плівку. Накрийте фрикадельки плівкою і поставте в холодильник на 30 хв.

0/5 (0 Reviews)