Відчуйте себе в & nbsp; Італії! Легкий суп з & nbsp; великою кількістю овочів, пряної зеленню, квасолею і & nbsp; ніжними фрикадельками.
Інгредієнти
- 2 л курячого бульйону
- 450 г фаршу (свинина або суміш свинини і яловичини)
- 500 г сушеної квасолі, бажано сорти лима
- 400 г м'якоті гарбуза
- 100 г зелені шпинату, листя молодого буряка, пекінської капусти
- 2 стебла селери
- 1 середня цибулина
- 4 зубчики часнику
- 4 лаврові листки
- 4 гілочки чебрецю
- 3 ст. л. рубаних помідорів
- 2 скибочки білого хліба
- 1 ч. л. сушеного орегано
- 2 ст. л. тертого пармезану
- пармезан для подачі
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 середні морквини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Залийте квасолю холодною водою і залиште на 6 ч. Промийте і перекладіть в каструлю. Влийте курячий бульйон, покладіть чебрець і поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 1 ч на повільному вогні. Крок 2
Зріжте з хліба кірку і замочіть м'якуш в холодній воді на 5 хв. Відіжміть і розкришите. Змішайте з фаршем, додайте тертий пармезан, сушений орегано, сіль і перець. Вимісити фарш і залиште на 30 хв. Крок 3
Лук, часник і морква очистіть. М'якоть гарбуза наріжте середніми кубиками, цибулю, селеру і моркву – дрібними кубиками, часник порубати. Додайте овочі в каструлю з супом через 1 год після початку приготування і варіть разом ще 30 хв., До готовності квасолі. Крок 4 Мокрими руками скачайте з фаршу маленькі фрикадельки. Крок 5
Збільште вогонь під каструлею з супом і доведіть до кипіння. Додайте фрикадельки, лавровий лист і зелень, покладіть рубані помідори, посоліть і варіть при тихому кипінні 15 хв. Крок 6 Розлийте суп по тарілках, посипте пармезаном і збризніть оливковим маслом. Подавайте суп з підсмаженою білим хлібом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!