Шукаєте гарячу закуску для великої компанії? Фрикадельки & ndash; відмінний вибір. Їх легко приготувати заздалегідь, а прогріти в соусі можна за 10 хвилин до подачі.
Інгредієнти
- 600 г фаршу з свинини
- 1 маленька цибулина
- 1 стакан крихт білого хліба
- 2 великих яйця
- 1/3 склянки кетчупу
- 2 ст. л. вустерського соусу
- 1 маленький пучок петрушки
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 350 г журавлини
- 1 стакан кетчупу
- 1/2 склянки апельсинового соку
- 1 стакан цукру
- 1/8 ч. л. тертого мускатного горіха
- 1 ч. Л. екстракту ванілі
- 2 ст. л. тертої апельсинової цедри
- 1 ст. л. лимонного соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Застеліть деко пергаментом. Крок 2
Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Порубати листя петрушки. Злегка збийте яйця. Покладіть всі інгредієнти для фрикадельок у велику миску і добре перемішайте. Крок 3
Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки (приблизно 30 штук). Крок 4
Перекладіть фрикадельки на деко і випікайте в духовці 20-25 хв., до готовності. Крок 5 Приготуйте соус. Покладіть у велику каструлю журавлину і цукор, влийте апельсиновий і лимонний сік. Доведіть до кипіння, додайте апельсинову цедру, екстракт ванілі і мускатний горіх, готуйте на повільному вогні 10 хв. Крок 6
Коли фрикадельки будуть готові, додайте в соус кетчуп, перемішайте і покладіть фрикадельки. Готуйте разом 5 хв. і зніміть з вогню. Крок 7
Перекладіть фрикадельки на велике блюдо. Подавайте гарячими. До речі
Подати фрикадельки можна і в індивідуальних & laquo; ложках & raquo; & Ndash; так вони будуть виглядати ще краще.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!