ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Шукаєте гарячу закуску для великої компанії? Фрикадельки & ndash; відмінний вибір. Їх легко приготувати заздалегідь, а прогріти в соусі можна за 10 хвилин до подачі.

Інгредієнти

  • 600 г фаршу з свинини
  • 1 маленька цибулина
  • 1 стакан крихт білого хліба
  • 2 великих яйця
  • 1/3 склянки кетчупу
  • 2 ст. л. вустерського соусу
  • 1 маленький пучок петрушки
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • 350 г журавлини
  • 1 стакан кетчупу
  • 1/2 склянки апельсинового соку
  • 1 стакан цукру
  • 1/8 ч. л. тертого мускатного горіха
  • 1 ч. Л. екстракту ванілі
  • 2 ст. л. тертої апельсинової цедри
  • 1 ст. л. лимонного соку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Застеліть деко пергаментом. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Порубати листя петрушки. Злегка збийте яйця. Покладіть всі інгредієнти для фрикадельок у велику миску і добре перемішайте. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Мокрими руками сформуйте невеликі фрикадельки (приблизно 30 штук). Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Перекладіть фрикадельки на деко і випікайте в духовці 20-25 хв., до готовності. Крок 5 Приготуйте соус. Покладіть у велику каструлю журавлину і цукор, влийте апельсиновий і лимонний сік. Доведіть до кипіння, додайте апельсинову цедру, екстракт ванілі і мускатний горіх, готуйте на повільному вогні 10 хв. Крок 6

ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Коли фрикадельки будуть готові, додайте в соус кетчуп, перемішайте і покладіть фрикадельки. Готуйте разом 5 хв. і зніміть з вогню. Крок 7

ФРИКАДЕЛЬКИ З журавлиним соусом

Перекладіть фрикадельки на велике блюдо. Подавайте гарячими. До речі

Подати фрикадельки можна і в індивідуальних & laquo; ложках & raquo; & Ndash; так вони будуть виглядати ще краще.

0/5 (0 Reviews)