Ці здорові фрикадельки з індички – соковиті маленькі білкові бомби, наповнені ароматом овочів. Запікаються вони в духовці, так що багато часу на приготування не знадобиться.
Інгредієнти
- 600 г філе грудки індички
- 1/3 склянки дрібних вівсяних пластівців
- 1 яйце
- 100 г шпинату
- 1 маленький цукіні
- 2 черешки селери
- 3 зубчики часнику
- половина солодкого зеленого перцю
- 1 маленька червона цибулина
- 5 гілочок петрушки
- 1 ч. л. сушеного чебрецю
- 1/2 ч. л. куркуми
- 1/2 ч. Л. сушених пластівців чилі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° C. Застеліть деко пергаментом. Крок 2
Очистіть і дуже дрібно наріжте цибулю, часник і селеру (зручно зробити це за допомогою кухонного комбайна). Крок 3
Наріжте філе індички на шматочки і пропустіть через м’ясорубку. Додайте до фаршу подрібнені овочі, вівсяні пластівці і спеції. Крок 4
Злегка збийте яйце і вилийте в фарш. Добре перемішайте і залиште на 15 хв. Крок 5
У цей час натріть цукіні на тертці, посоліть і залиште на 10 хв. Потім відіжміть руками всю рідину. Крок 6
Наріжте шпинат соломкою. Порубати листя петрушки. Зелений перець наріжте невеликими кубиками. Додайте зелень, перець і цукіні до фаршу і добре перемішайте. Крок 7
Мокрими руками сформуйте 16 кульок і викладіть на деко. Запікайте 25 хв., До готовності. Крок 8 Подавайте фрикадельки з улюбленим соусом, з овочевим салатом або овочевим гарніром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!