Гамбургер СО СОЛОДКИМ ПРАЦЮЄМО І ананасом

Гамбургери з солодким перцем і ананасами несуть в собі якийсь особливий тропічний дух. При бажанні його можна посилити, додавши & nbsp; трохи перцю чилі. Для цього дрібно наріжте його (з насінням або без) і змішайте з м'ясним фаршем. І, звичайно, для таких гамбургерів потрібно гідне супровід, наприклад, яскраві коктейлі і свіжовичавлені соки.

Інгредієнти

  • 800 г свинячого фаршу
  • 1 червоний солодкий перець
  • 4 ст. л. рослинного масла для смаження
  • 1 цибулина
  • 2 банана
  • 0, 5 ч. л. порошку каррі
  • 200 мл жирних вершків
  • 50-70 мл ананасового соку
  • 6 скибочок ананаса
  • 6 булочок
  • 6-10 листя латуку або салату айсберг, можна пекінської капусти
  • сіль і мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Викласти фарш в миску, поперчити. Солодкий перець очистити від насіння, дрібно нарізати. Додати в миску з фаршем, перемішати і сформувати 6 котлет. Прибрати в холодильник до використання. Крок 2 Розігріти в каструлі 2 ст. л. рослинного масла, обсмажити подрібнену цибулю, 5 хв. Додати очищені і нарізані невеликими кубиками банани, приправити каррі. Влити вершки і ананасовий сік. Готувати на середньому вогні 5-6 хв., Постійно помішуючи. Вершки повинні стати більш густими. Крок 3 Котлети і скибочки ананаса обсмажити з рослинним маслом, краще на сковороді-гриль. Котлети, посолити з двох сторін, – до повної готовності, по 3-4 хв. з кожного боку. Кільця ананаса смажити на більш сильному вогні – по 1-2 хв. з кожного боку. Розрізати булочки навпіл і трохи розігріти на сухій сковорідці з внутрішньої сторони, приблизно 1 хв. Крок 4 На нижню частину першої булочки покласти зелений салат, котлету, кружок ананаса, полити соусом і накрити верхньою частиною булочки. Так зібрати і інші гамбургери. Подавати відразу з соусом.

0/5 (0 Reviews)