Інгредієнти
- 2 шматки білого хліба
- сіль, чорний мелений перець за смаком
- цибуля ріпчаста
- молоко
- 1 л рибного бульйону
- яйце – 1 шт.
- масло вершкове – 2 ст.л.
- морква – 1 шт
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г кореня селери
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зварити рибний бульйон. Хліб розмочити в молоці, потім віджати. Філе риби з бульйону подрібнити разом з хлібом. Крок 2
Одну цибулину очистити, дрібно нарізати. На сковороді розігріти масло, викласти цибулю і смажити 3 хв., Помішуючи. У фарш додати цибулю і злегка збите яйце. Посолити і ретельно перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки діаметром 2 см. Крок 3
Овочі очистити і нарізати невеликими кубиками. Бульйон довести до кипіння, додати овочі, сіль, перець за смаком. Варити 10 хв. Додати фрикадельки і готувати ще 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!