ЗАПІКАНКА ПО-неаполітанські

ЗАПІКАНКА ПО-неаполітанські

Інгредієнти < ul>

  • борошно – 2 ст. л.
  • молоко – 200 мл
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • перець солодкий – 1 шт.
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • 2 ст. л. червоного вина
  • сіль
  • 500 г м'ясного фаршу
  • паста “пір'я” – 450 г
  • листя петрушки
  • 150 г тертого сиру пармезан
  • 2 , 5 ст. л. рослинного масла
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Макарони відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати стекти воді. Повернути пір'я в каструлю, додати 0,5 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла і перемішати. Крок 2

    ЗАПІКАНКА ПО-неаполітанські

    Лук очистити, нашаткувати, обсмажити в рослинній олії, 3 & nbsp; хв. Додати фарш і готувати 10 & nbsp; хв., Перемішуючи. Влити вино, випаровувати 3 & nbsp; хв., Посолити, поперчити. Перець нарізати шматочками, додати до м'яса. Гасити 5 & nbsp; хв. Зелень петрушки подрібнити і додати в каструлю. Покласти томатну пасту, ретельно перемішати, тушкувати 4 & nbsp; хв. Крок 3

    ЗАПІКАНКА ПО-неаполітанські

    Приготувати вершковий соус. Борошно прогріти на сковороді, додати вершкове масло і перемішати до однорідності. Влити молоко і готувати, помішуючи, поки суміш не закипить. Додати половину тертого пармезану, сіль і перець і, продовжуючи помішувати, готувати 2-3 хв. Форму змастити маслом, дно присипати сухарями. Укласти рівним шаром половину пір'я, на них викласти м'ясний соус, а потім залишилися макарони. Залити соусом, посипати сиром, що залишився. Випікати 25 хв при 200 & deg; С.

    0/5 (0 Reviews)