Фрикадельки для цього супу можна також приготувати з білого м'яса індички або нежирної телятини. У суп можна додати будь-які пряні трави.
Інгредієнти
- курячі грудки (з шкірою) – 2 шт.
- ріпа – 1 шт.
- цибуля ріпчаста великий – 0,5 цибулини
- 2 ст. л. вершкового масла
- горіх мускатний
- 2 ст. л. свіжих хлібних крихт
- яйце – 1 шт.
- сіль
- морква – 1 шт
- петрушка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Моркву та ріпу очистити, нарізати соломкою. Лук і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Крок 2
Курячі грудки вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. Додати в курячий фарш яйце, цибуля і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх. Як добре вимісити. Крок 3
Скачати з фаршу 16 & nbsp; кульок розміром з волоський горіх. У каструлі закип'ятити літр води, покласти в неї фрикадельки. Варити на середньому вогні 7 & nbsp; хв. Вийняти шумівкою і відкласти. Крок 4
У сковороді розігріти вершкове масло, влити 0,5 склянки бульйону з-під фрикадельок. Покласти овочі і готувати 5 & nbsp; хв. Перекласти овочі в каструлю. Крок 5
Влити бульйон, проварити 10 хв. Крок 6
Повернути в суп фрикадельки і швидко довести до кипіння. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 & nbsp; хв.


























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!