Смачна, ситна і оригінальна закуска. Завжди стане центром уваги на святковому столі.
Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти
- яловичий фарш – 300 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- помідори – 8 шт.
- кріп свіжий – 6 гілочок
- часник – 1 зубчик
- яйце – 1 шт.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- перець чилі – 1/2 стручка
- рослинне масло для смаження – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кріп помити, обсушити, відокремити від гілок і дрібно порізати. Перчик чилі помити, обсушити нарізати півкільцями, видаливши насіння. Часник видавити через прес. Крок 2
Цибулю почистити і дрібно порізати. Крок 3
В мисці з'єднати фарш (фарш може бути будь-який – курячий, змішаний; у мене був шматочок пісної яловичини, його і перемолола), зелень кропу, часник, перець чилі. Додати яйце. Посолити і поперчити за смаком. Добре вимісити. Крок 4
З фаршу формувати невеликі плоскі котлетки . Крок 5
Обсмажити котлетки на рослинному маслі з обох сторін. Крок 6
Помідори вимити, обсушити і розрізати на дві половинки. Крок 7
На нижню частину помідора покласти котлетку . Крок 8
Накрити верхньою частиною і сколоти все зубочисткою. Крок 9
Викласти в форму для запікання. Я злегка сбризнулі рослинним маслом, але це не обов'язково. Відправити в розігріту духовку (180-190 градусів). За часом треба стежити, щоб помідори не розвалилися. Я дещо не встежили і помідори занадто спекла, але на смак це не відбилося. Крок 10
Все ! Запрошуйте друзів до столу і насолоджуйтеся! Це дуже смачно! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!