ГАМБУРГЕР В помидоркой

Смачна, ситна і оригінальна закуска. Завжди стане центром уваги на святковому столі.

ГАМБУРГЕР У помидоркой

 ГАМБУРГЕР В помидоркой

Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти

  • яловичий фарш – 300 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • помідори – 8 шт.
  • кріп свіжий – 6 гілочок
  • часник – 1 зубчик
  • яйце – 1 шт.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • перець чилі – 1/2 стручка
  • рослинне масло для смаження – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Кріп помити, обсушити, відокремити від гілок і дрібно порізати. Перчик чилі помити, обсушити нарізати півкільцями, видаливши насіння. Часник видавити через прес. Крок 2

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Цибулю почистити і дрібно порізати. Крок 3

ГАМБУРГЕР В помидоркой

В мисці з'єднати фарш (фарш може бути будь-який – курячий, змішаний; у мене був шматочок пісної яловичини, його і перемолола), зелень кропу, часник, перець чилі. Додати яйце. Посолити і поперчити за смаком. Добре вимісити. Крок 4

ГАМБУРГЕР В помидоркой

З фаршу формувати невеликі плоскі котлетки . Крок 5

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Обсмажити котлетки на рослинному маслі з обох сторін. Крок 6

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Помідори вимити, обсушити і розрізати на дві половинки. Крок 7

ГАМБУРГЕР В помидоркой

На нижню частину помідора покласти котлетку . Крок 8

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Накрити верхньою частиною і сколоти все зубочисткою. Крок 9

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Викласти в форму для запікання. Я злегка сбризнулі рослинним маслом, але це не обов'язково. Відправити в розігріту духовку (180-190 градусів). За часом треба стежити, щоб помідори не розвалилися. Я дещо не встежили і помідори занадто спекла, але на смак це не відбилося. Крок 10

ГАМБУРГЕР В помидоркой

Все ! Запрошуйте друзів до столу і насолоджуйтеся! Це дуже смачно! Смачного!

0/5 (0 Reviews)