РАГУ з цукіні І курячого фаршу в прованських СТИЛІ

Відмінний обід або вечерю, готується всього 20 хвилин. Це рагу наповнене смаком і енергією. Найкраще готувати з цукіні, дозрілими на сонці, але також воно добре в зимовий час, приготоване з кабачків, коли воно нагадує нам літо. & Nbsp;

Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти

  • 0,5 кг цукіні дрібних (бажано)
  • 0,4 ​​кг фаршу (у мене філе курки та індички)
  • 2 дрібних цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 банка консервованих помідорів у с/с обесшкуренное (400 мл) – можна замінити свіжими помідорами, очищеними і без кісточок
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • жменю свіжого листя базиліка
  • велика щіпка прованських трав
  • 1 ч. л. цукру
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Очистити зубчики часнику, нарізати тонкими скибочками. Кабачки, цукіні (неочищені) нарізати стовпчиками довжиною близько 4 см і шириною 1 см. Крок 2 В каструлі (мультиварці) розігріти масло, додати цибулю і смажити, помішуючи, протягом 2 хвилин, додати часник, перемішати, додати м'ясний фарш і смажити, постійно помішуючи, до повного зміни його кольору. Крок 3 Додати консервовані помідори, томатну пасту і 1-1,5 склянки води (не повинно бути занадто рідко, але має покривати інгредієнти). Замість води можна влити розсіл з помідорів або бульйон, або суміш води і білого вина. Крок 4 Додати цукіні, трави і цукор. Приправити сіллю, перцем. Розмішати. Крок 5 Гасити на середньому вогні під кришкою протягом 10-15 хвилин, поки кабачки не стануть м'якими, але не будуть розповзатися. Крок 6 Додати листя базиліка, перемішати і подавати.

0/5 (0 Reviews)