СУП-ПЮРЕ З РИСОМ І ШПИНАТОМ

СУП-ПЮРЕ З РИСОМ І ШПИНАТОМ

Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти

  • Рис круглий – 200 г
  • шпинат – 400 г
  • перець болгарський – 2 шт.
  • помідор – 2 шт.
  • цибуля ялтинський – 1 шт.
  • фарш курячий філейний – 400 г
  • насіння кмину пучку
  • перець мелений – за смаком
  • лимонний сік – 2 ст. л.
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • зелень, яку любите
  • бульйон курячий – 700 г
  • сметана – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ставимо варитися рис, води додаємо на склянку більше, ніж для варіння розсипчастого рису, додаємо сіль. Крок 2 Шпинат перебрати, вимити. Перець порізати тонкими часточками, помідори невеликими кубиками, цибулю дрібно. Перець, помідори, половину цибулі ставимо обсмажувати на невеликий вогонь. Зерна кмину змолоти, додати до овочів + перець + зелень. Крок 3 Формуємо з фаршу фрикадели, попередньо його приправивши, доводимо їх до готовності в окремій каструлі. Крок 4 До готового рису додаємо шпинат, трохи бульйону, якщо рідини мало, пробиваємо блендером (консистенцію супу регулюємо за смаком, якщо необхідно, додаємо бульйон, не забуваючи, що суп повинен бути досить густим). Додати лимонний сік, ретельно збити блендером. Крок 5 У тарілку наливаємо суп-пюре, викладаємо в нього фрикадели, наші обсмажені овочі, сиру цибулю, сметану, можна свіжої зелені – це дуже смачно!

0/5 (0 Reviews)