Якщо попереду вас чекає важка фізична праця на свіжому повітрі, варто з & nbsp; самого ранку добре підкріпитися. Спробуйте зробити на сніданок ось таку м'ясну запіканку, вона швидко готується, а & nbsp; нагодувати можна відразу шістьох.
Інгредієнти
- 400 г м'ясного фаршу
- 6 яєць
- 2 склянки тертого сиру
- 1/3 склянки молока
- 800 г картоплі
- 1 середня цибулина
- 1 червоний солодкий перець
- 3 зубчики часнику
- 1 ч. Л. меленої паприки
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ˚ С. Очистіть цибулю, часник і солодкий перець. Цибулю і перець наріжте кубиками, часник дрібно порубати. Крок 2 В широкій сковороді нагрійте оливкову олію і обсмажте фарш з паприкою, розбиваючи грудки лопаткою, 5 хв. Перекладіть в миску. У сковороду покладіть цибулю і солодкий перець і смажте 5 хв., Потім додайте часник і смажте ще 2 хв., До появи аромату. Перекладіть овочі до фаршу. Крок 3 Очистіть картопля і натріть на крупній тертці. Змішайте з фаршем і овочами і всипте 1,5 склянки сиру. Крок 4 В окремій мисці збийте яйця з молоком, посоліть і поперчіть. Вилийте яєчну суміш в картопляну і добре перемішайте. Перелийте суміш у форму для запікання і посипте сиром, що залишився. Крок 5 Накрийте форму фольгою і запікайте протягом 20 хв. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 10-15 хв., До золотистого кольору. Дістаньте форму з духовки і залиште на 5 хв. До речі
Фарш для цієї страви можна вибрати будь-який, на свій смак. І він не обов'язково повинен бути з одного виду м'яса (або птиці). Наприклад, змішайте яловичий фарш з баранячим або ж курячий зі свинячим. Якщо додати в фарш трохи рубаною печінки, у запіканки з'явиться більш виражений м'ясний смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!