Інгредієнти
- яловиче-свинячий (або яловичий) нежирний фарш – 250 г
- масло вершкове – 70 г
- сіль, білий перець
- печериці – 250 г дрібних
- м'ясо крабове – 150 г
- яйця – 1 шт.
- курча – 450-600 г
- лимон, тільки сік – 1 шт.
- крабове масло – 30 г
- тісто листкове – 1 лист розміром 35х35 см
набір спецій для ніжних паштетів:
- білий перець, коріандр, чебрець, базилік, гвоздика, мускат , мовляв. лавровий лист, запашний перець, сушені білі гриби в співвідношенні 2: 1: 2,5: 2,5: 1: 2: 1,5: 1: 3
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати всі інгредієнти . Крок 2
З курчати зняти м'якоть, нарізати кубиками до 1,5 см, скропити лимонним соком, злегка обсмажити в 30 г вершкового масла Печериці нарізати тонкими кружечками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком, обсмажити в 20 г вершкового масла Яйце збити. Близько 1,5 ч. Л. залишити для обмазки тесту. А з останків яйця, фаршу, крабового м'яса і масла замісити фарш. Посолити, поперчити. Форму для паштету змазати маслом. У неї укласти тісто. Укладання начинки: шар фаршу, печериці, м'ясо курчати (посипати спеціями), печериці, фарш. Начинку закрити тестом. У тесті проробити два отвори, увіткнути в них трубочки з пергаменту. Випікати 1 годину при 160 градусах. За 10 хвилин перед витяганням змастити яйцем. Потім вийняти і дати мінімум півгодини охолонути. Подавати краще холодним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!