ГАМБУРЗЬКИЙ ПОШИТТЯ З КУРЧАТИ

ГАМБУРЗЬКИЙ ПОШИТТЯ З КУРЧАТИ

Інгредієнти

  • яловиче-свинячий (або яловичий) нежирний фарш – 250 г
  • масло вершкове – 70 г
  • сіль, білий перець
  • печериці – 250 г дрібних
  • м'ясо крабове – 150 г
  • яйця – 1 шт.
  • курча – 450-600 г
  • лимон, тільки сік – 1 шт.
  • крабове масло – 30 г
  • тісто листкове – 1 лист розміром 35х35 см

набір спецій для ніжних паштетів:

  • білий перець, коріандр, чебрець, базилік, гвоздика, мускат , мовляв. лавровий лист, запашний перець, сушені білі гриби в співвідношенні 2: 1: 2,5: 2,5: 1: 2: 1,5: 1: 3

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГАМБУРЗЬКИЙ ПОШИТТЯ З КУРЧАТИ

Підготувати всі інгредієнти . Крок 2

ГАМБУРЗЬКИЙ ПОШИТТЯ З КУРЧАТИ

З курчати зняти м'якоть, нарізати кубиками до 1,5 см, скропити лимонним соком, злегка обсмажити в 30 г вершкового масла Печериці нарізати тонкими кружечками, посолити, поперчити, скропити лимонним соком, обсмажити в 20 г вершкового масла Яйце збити. Близько 1,5 ч. Л. залишити для обмазки тесту. А з останків яйця, фаршу, крабового м'яса і масла замісити фарш. Посолити, поперчити. Форму для паштету змазати маслом. У неї укласти тісто. Укладання начинки: шар фаршу, печериці, м'ясо курчати (посипати спеціями), печериці, фарш. Начинку закрити тестом. У тесті проробити два отвори, увіткнути в них трубочки з пергаменту. Випікати 1 годину при 160 градусах. За 10 хвилин перед витяганням змастити яйцем. Потім вийняти і дати мінімум півгодини охолонути. Подавати краще холодним.

0/5 (0 Reviews)