ГАРБУЗ З фаршу, яблуками і родзинками

Невеликі тиковкі дуже зручно використовувати замість горщиків. Їх можна наповнити рисом з & nbsp; сухофруктами і & nbsp; отримати чудову кашу або подати в & nbsp; них & nbsp; суп. А & nbsp; можна наповнити пряним фаршем & nbsp; & ndash; як & nbsp; в & nbsp; нашому & nbsp; рецепті.

ГАРБУЗ з & nbsp; фарш, яблуками і & nbsp; родзинками

Інгредієнти

  • 2 маленькі гарбуза вагою по 500 г
  • 300 г фаршу з свинини
  • 4 шматки цільнозернового хліба
  • 1 середня цибулина
  • 2 стебла селери
  • 1 яблуко
  • 1/2 склянки родзинок або сушеної журавлини
  • 10 гілочок петрушки
  • 1 гілочка шавлії
  • 1/4-1/2 склянки курячого бульйону
  • 50 г вершкового масла
  • по 1/2 ч. Л. сушеного розмарину і чебрецю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Наріжте хліб невеликими кубиками, покладіть на деко і поставте в духовку на 7-10 хв., Поки він злегка не підрум'яниться. Крок 2

ГАРБУЗ З & nbsp; фарш, яблуками і & nbsp; родзинками

Розріжте гарбуза навпіл, видаліть насіння. Змастіть внутрішність оливковою олією і покладіть на деко, застелене пергаментом, зрізом вниз. Запікайте в духовці 40 хв. Крок 3 Поки печеться гарбуз, приготуйте начинку. Очистіть цибулю і селеру і подрібніть. Яблуко очистіть, видаліть насіння і наріжте маленькими кубиками. Порубати листочки шавлії і петрушки. Крок 4 У великій сковороді розігрійте оливкову олію, додайте цибулю, селеру і фарш. Смажте, розбиваючи фарш на дрібні крихти, 10 хв. Посоліть і поперчіть, всипте сушені трави і перемішайте. Крок 5

ГАРБУЗ З & nbsp; фарш, яблуками і & nbsp; родзинками

Додайте в сковороду яблуко, родзинки, хліб, петрушку і шавлія. Влийте трохи курячого бульйону, поки начинка не стане злегка вологою. Вам буде потрібно від 1/4 до 1/2 склянки бульйону. Крок 6

ГАРБУЗ З & nbsp; фарш, яблуками і & nbsp; родзинками

Дістаньте деко з гарбузами з духовки. Переверніть половинки і виделкою відокремте трохи м'якоті. Викладіть начинку і перемішайте. Розкладіть зверху шматочки вершкового масла і поверніть деко в духовку. Запікайте ще 30 хв. або поки гарбуз не стане м'якою.

0/5 (0 Reviews)