Карр з фаршу З КЕШЬЮ

Звичайна каррі з & nbsp; шматочками м'яса, птиці або риби довго гасять, щоб продукти просочилися спеціями. В & nbsp; нашому & nbsp; ж рецепті все відбувається досить швидко, адже в & nbsp; ньому використовується фарш, а & nbsp; він миттєво вбирає аромати.

Інгредієнти

  • 300 г яловичого фаршу
  • 3/4 склянки горіхів кешью або арахісу
  • 1 стакан кокосового молока
  • 2 см кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 перець чилі
  • 5 гілочок кінзи
  • 1 ст. л. рибного соусу
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • сік 1 лайма
  • 1-3 ч. л. зеленої пасти каррі
  • 1 ч. л. цукру
  • 100 г рисової локшини або варений рис для подачі
  • рослинне масло
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть і дрібно порубати часник і імбир. Перець чилі при бажанні звільніть від насіння, тонко наріжте. Крок 2 Розігрійте в воке 2 ст. л. рослинного масла і обсмажте імбир, часник і перець чилі, 1 хв. Додайте пасту каррі і смажте, постійно помішуючи, 30 сек. Крок 3

КАРРИ з фаршу З & nbsp; КЕШЬЮ

Додайте в вок м'ясний фарш і продовжуйте смажити, розбиваючи лопаткою грудки, поки фарш не змінить колір. Крок 4

КАРРИ з фаршу З & nbsp; КЕШЬЮ

Влийте кокосове молоко, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь, готуйте 5 хв. Дочекайтеся, поки на поверхню кокосового молока підніметься масло з каррі. Крок 5

КАРРИ з фаршу З & nbsp; КЕШЬЮ

Додайте цукор, соєвий і рибний соус, влийте сік лайма. Спробуйте соус: якщо потрібно, посоліть або додайте ще трохи лаймового соку. Готуйте 3 хв. і зніміть з вогню. Додайте кешью і перемішайте. Посипте каррі мелконарезанной кінзою. Крок 6 Відваріть рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці або приготуйте рис. Подавайте каррі з рисовою локшиною або з розсипчастим рисом. До речі

Паста каррі продається. Але якщо є час, можна приготувати її самим. До складу входять перці чилі, часник, лимонне сорго, листя кафрського лайма, корінь галангала або імбиру, кінза, тайський базилік, креветочная паста, куркума, зіра і коріандр. Сухі спеції обсмажуються і змішуються з іншими інгредієнтами в блендері або в ступці до однорідної маси. Зберігається паста в холодильнику.

0/5 (0 Reviews)