Інгредієнти
- 8 шматків багета
- 400 г свинячого філе
- 250 г сиру брі
- 2 зелених солодких перцю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть зелений перець, видаліть насіння і перегородки і наріжте великими часточками (у вас повинно вийти 10 шматочків). Розігрійте на сковороді оливкове масло і обсмажте перець, 5 хв. Посоліть. Крок 2 Натріть свиняче філе сіллю і перцем і обсмажте на оливковій олії до рум'яної скоринки з усіх боків. Перекладіть на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 ° С, на 10 хв. Залиште філе на 5 хв., Потім наріжте на 10 порційних шматочків. Крок 3 Покладіть філе на шматок багета, накрийте часточкою перцю, зверху – шматочок сиру брі. Перекладіть канапе на деко і поставте в духовку на 1 хв., Поки сир не стане м'яким. Подавайте канапе гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!