РАГУ З Кимчи СО СВИНИНОЮ

Від своїх європейських аналогів на кшталт шукрута це блюдо відрізняється не тільки гостротою. Тут саме капуста кимчи грає головну роль & ndash; а не м'ясні добавки. Якщо у вас є готова капуста, то приготування такого рагу займе буквально 15 & ndash; 20 хвилин & ndash; відмінний варіант для швидкого та дуже корисного вечері.

 РАГУ З кимчи СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 1 кг готової кимчи
  • 200 г свинячої шийки
  • 250 г твердого тофу одним шматком
  • 1 маленька морквина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. світлого кунжутного масла
  • мелений гострий червоний перець
  • необсмажені насіння кунжуту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Кимчи наріжте смужками шириною 1 см. М'ясо наріжте маленькими кубиками. Крок 2 Цибулю, моркву і часник очистіть і дрібно наріжте. Крок 3 В глибокій сковороді розігрійте масло, обсмажте свинину з цибулею, часником і морквою, помішуючи, 3-4 хв. Крок 4 Додайте нарізану кимчи, цукор і перець за смаком, готуйте на сильному вогні 5 хв., Час від часу перемішуючи. Крок 5 Шматок тофу прогрійте на пару, 5-6 хв., Або в киплячій воді, 2-3 хв., Вийміть, обсушити і наріжте скибочками. Крок 6 Кунжутні насіння насипте на суху сковорідку без масла, поставте на середній вогонь і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору і появи запаху, 2 хв. Крок 7 Викладіть кимчи зі свининою в центр тарілки, посипте кунжутом, навколо розкладіть тофу і подавайте негайно. До речі

Ви можете подати таке рагу в якості закуски. Для цього наріжте тофу зручними для їжі плоскими скибочками, прогрійте на пару & ndash; і на кожен покладіть трохи рагу.

0/5 (0 Reviews)