ГАРЯЧИЙ круасани з сиром І шинкою

ГАРЯЧИЙ круасани з сиром І шинкою

ГАРЯЧИЙ круасани з сиром І шинкою

Інгредієнти

  • круасан – 1 шт.
  • сир Конте – 30 г
  • соус Бешамель – 50 мл
  • копчений окіст – 30 г
  • морква – 5 г
  • цибуля-шалот – 5 г
  • корінь селери – 5 г
  • борошно – 50 г
  • молоко – 300 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • рослинне масло – 20 г
  • мускатний горіх – 1 г
  • петрушка – 2 г
  • сир твердий – 40 г
  • часникове масло – 5-10 г

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 у сотейнику розтопити вершкове масло, додати рослинне масло, ввести муку і обсмажити її в олії до золотистого кольору. Крок 2 Швидко влити молоко, довести до кипіння, зняти з вогню. Додати в гарячу суміш мелений мускатний горіх, сіль, перець, часникова олія, дрібно посічену петрушку і тертий на дрібній тертці сир. Крок 3 Остудити до кімнатної температури. Попередньо морква, цибуля шалот і корінь селери нарізати дрібними кубиками й обсмажити на вершковому маслі 2-3 хв. З'єднати овочі з готовим соусом. Крок 4 Готовий круасан розрізати навпіл не до кінця, всередині круасан промазати готовим соусом бешамель з пасеровку з овочів, зверху викласти окіст, сир Конте, закрити другою частиною круассана. Крок 5 Через кондитерський мішок полити соусом бешамель, посипати сиром, запікати в духовці при 180 ° C 4-5 хв.

0/5 (0 Reviews)