Інгредієнти
- круасан – 1 шт.
- сир Конте – 30 г
- соус Бешамель – 50 мл
- копчений окіст – 30 г
- морква – 5 г
- цибуля-шалот – 5 г
- корінь селери – 5 г
- борошно – 50 г
- молоко – 300 мл
- вершкове масло – 20 г
- рослинне масло – 20 г
- мускатний горіх – 1 г
- петрушка – 2 г
- сир твердий – 40 г
- часникове масло – 5-10 г
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1 у сотейнику розтопити вершкове масло, додати рослинне масло, ввести муку і обсмажити її в олії до золотистого кольору. Крок 2 Швидко влити молоко, довести до кипіння, зняти з вогню. Додати в гарячу суміш мелений мускатний горіх, сіль, перець, часникова олія, дрібно посічену петрушку і тертий на дрібній тертці сир. Крок 3 Остудити до кімнатної температури. Попередньо морква, цибуля шалот і корінь селери нарізати дрібними кубиками й обсмажити на вершковому маслі 2-3 хв. З'єднати овочі з готовим соусом. Крок 4 Готовий круасан розрізати навпіл не до кінця, всередині круасан промазати готовим соусом бешамель з пасеровку з овочів, зверху викласти окіст, сир Конте, закрити другою частиною круассана. Крок 5 Через кондитерський мішок полити соусом бешамель, посипати сиром, запікати в духовці при 180 ° C 4-5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!