ГОЛЛАНДСЬКИЙ Суп з фрикадельками

ГОЛЛАНДСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • помідор – 500 г
  • яловичий фарш – 200 г
  • сіль
  • бульйон м'ясний – 2 л
  • лист лавровий – 1-2 шт.
  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • по щіпці сухого чебрецю і паприки
  • паста томатна – 3 ст. л.
  • дрібні макаронні вироби – 100 г
  • роздавлений зубчик часнику – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ГОЛЛАНДСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Цибулини очистити, розрізати на 4 частини. Помідори вимити і нарізати часточками. Крок 2

ГОЛЛАНДСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Змішати фарш з жовтком і щіпкою солі. Скачати дуже маленькі кульки. Бульйон закип'ятити, додати лавровий лист, цибулю, чебрець, паприку і підготовлені фрикадельки. Варити 7 хв. Крок 3

ГОЛЛАНДСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Покласти в суп помідори і томатну пасту. Довести до кипіння, всипати макарони і варити на повільному вогні 5 хв. Посолити, поперчити, покласти часник і прогріти 1 хв.

0/5 (0 Reviews)