Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 3 шт.
- помідор – 500 г
- яловичий фарш – 200 г
- сіль
- бульйон м'ясний – 2 л
- лист лавровий – 1-2 шт.
- яйце (жовток) – 1 шт.
- по щіпці сухого чебрецю і паприки
- паста томатна – 3 ст. л.
- дрібні макаронні вироби – 100 г
- роздавлений зубчик часнику – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулини очистити, розрізати на 4 частини. Помідори вимити і нарізати часточками. Крок 2
Змішати фарш з жовтком і щіпкою солі. Скачати дуже маленькі кульки. Бульйон закип'ятити, додати лавровий лист, цибулю, чебрець, паприку і підготовлені фрикадельки. Варити 7 хв. Крок 3
Покласти в суп помідори і томатну пасту. Довести до кипіння, всипати макарони і варити на повільному вогні 5 хв. Посолити, поперчити, покласти часник і прогріти 1 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!